Beste iPhone og iPad reisesettvesker i 2020: Bær verdifulle uten å gå på akkord med stilen

Ting som en Bluetooth-hodetelefon, en robust strømbank sammen med iPhone-en er ting som jeg liker å holde et øyeblikk unna når jeg er ute og reiser. For å bære dem litt mer komfortable, foretrekker jeg å bruke en trendy veske - spesielt de som gjør det beste fra begge verdener! Etter å ha undersøkt en rekke alternativer, har jeg valgt ut de beste reisepakkene til iPhone og iPad som kan gi deg god ro. Og selvfølgelig vil de også holde din stilerklæring på ladningen!

Disse reiseposene lar deg stage alle små tingene dine med optimal letthet. Bortsett fra å være veldig romslige, er de også litt på den lettere siden, slik at du ikke har noen problemer med å frakte dem til strandfesten eller det overfylte markedet. Les videre for å utforske mer ...

Beste iPhone / iPad Reisesettvesker i 2019

#1. Elvoes

Elvoes er laget av oksfordstoff av ypperste klasse, og er en bedårende reiseveske. Med et dobbelt lag tilbyr vesken den nødvendige beskyttelsen til enhetene dine mot mindre dråper. Dessuten er det også vanntett for å sikre at enhetene dine er fullstendig beskyttet i tilfelle du blir fanget i regnet.

Den har seks elastiske spor med korte elastiske toppede lommer for netting som lar deg lagre ledninger, kabler og hodetelefoner på en sikker måte. Borrelåslukking gir mer fleksibilitet. Dessuten er det et andre rom med glidelås med to elastiske toppede lommer for netting som lar deg beholde telefonen og ladeutstyret.

USP: 6 elastiske spor

Sjekk ut på Amazon

# 2. Tomtoc

Hvis du er glad i det klassiske designet, kan du gå for Tomtoc. Det er en ideell ledsager for 10, 5-tommers iPad Pro. Ermet er skåret ut av fleece materiale av høy kvalitet.

Støtdempende polstring sørger for at enhetene dine har den nødvendige beskyttelsen mot dråper. Med de magnetiske lukkene, er alle utstyrene dine trygt inne i vesken. Utover sikkerheten, kommer Tomtoc i fem fargealternativer: svart, rosa, grå, oransje og grønn.

USP: Støtdempende polstring

Sjekk ut på Amazon

# 3. tourit

Det som gjør TOURIT til en betydelig reisesekk er et enkelt design og muligheten til å ta vare på alle dine behov. Bæret er utstyrt med de tykke polstrede seksjonene, og er sterk nok til å absorbere støt og motstå riper.

Flere rom lar deg trygt oppbevare iPad, iPhone og andre små gjenstander. Det er lommer i sidemaskene der du kan beholde vannflaskene.

Laget av vanntett materiale av topp kvalitet, er det klar til å være din premium reiseveske. Det er ikke alt, TOURIT er tilgjengelig i tre attraktive farger: svart, blå og lyseblå.

USP: Stor dobbel ryggsekk med kjøligere

Sjekk ut på Amazon

# 4. BAGSMART

BAGSMART har en mer praktisk design som gjør den til en nyttig ressurs for reisen din. Vesken er laget av høy kvalitet, og er designet for å tilby det nødvendige skjoldet til enhetene dine.

Den har to lengre og to kortere borrelåsdeler som hjelper deg med å tilpasse kupeen. Romslige lommer lar deg trygt oppbevare iPhone, 9, 7-tommers iPad Pro, batterier, ladere, USB-ledning, eksterne harddisker, SD-kort, elektriske adaptere og DSLR-objektiv.

Dobbelt glidelåsåpning gir deg enkel tilgang til dingsene dine. Til slutt er BAGSMART tilgjengelig i tre farger: svart, blått og grått.

USP: To lengre og to kortere borrelåsdeler

Sjekk ut på Amazon

# 5. Katloo

Katloo, som viser vintage-utseende, er en kvinnerekk av topp kvalitet. Høy kvalitet PU-skinn kombinert med pent utførelse har ytterligere beriket profilen.

Med dette kan du ta med deg iPhone, hodetelefoner, ladere og kontanter med full ro. Den har også spor for kontanter og nøkler.

Posen har to rom sammen med glidelåsveske på baksiden for å holde alle varene dine trygt. Takket være en justerbar skulderstropp, har du ønsket komfort til å ta med deg gadgets.

USP: PU-lær av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 6. ATailorBird

ATailorBird har et funksjonelt design, som du gjerne vil bruke under lange reiser. De store lukkede lukkede lommene med dobbelt lag lar deg beholde de forskjellige enhetene som iPhone, 9, 7-tommers iPad Pro, minnekort, flash-harddisk og mer.

Mens det øverste rommet har så mange som tolv elastiske løkker og fem nettinglommer, har den nederste en ultra-stor nettinglomme for å beholde iPad. Posen er forsterket for å motstå slag og vanntett. I tillegg støttes ATailorBird av en solid 18-måneders garanti.

USP: Tolv elastiske løkker

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ranboo

Med et raffinert utseende er Ranboo fullt utstyrt for å være din kjærlige reisefølge. Den har tre hovedrom, ett hovedlomme med glidelås, en mindre lomme med glidelås og en frontlomme med klaff.

Avtakbar metallkarabinhage klips forsvarlig til en beltesløyfe, slik at du kan være bekymringsfri om verdisakene dine. Det er også en avtakbar skulderstropp som lar deg bære vesken litt mer komfortabelt. I tillegg har den også en liten lomme som lar deg oppbevare pennen.

USP: Flyttbar metallkarabin

Sjekk ut på Amazon

# 8. KISS GULL

KISS GOLD, med et vakkert utseende, er det du bør velge for å komme med en imponerende stiluttalelse mens du reiser. Vesken er laget av PU-skinn og har et mykt teksturert ytre som føles varmt å ta på. For alle som er så slanke, har vesken fått motstand mot å tåle mindre dråper.

Det er tre lommer inni deg slik at du kan lagre kredittkort, hodetelefoner og din iPhone. Og med skulderstropp ombord, vil du kunne bære vesken din elegant.

I tillegg kommer KISS GOLD i 11 fargevarianter som svart, blå, brun, grønn, grå og mer.

USP: Elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Hengwin

Hvis du har en forkjærlighet for høykvalitets skinnvesker, ville du utvilsomt funnet Hengwin som et topp utvalg. Det er laget av ekte lær og har et ganske glatt interiør i polyesterfiber for å beskytte enhetene dine.

Den har fem rom for å lagre alle gadgetsene dine. Magnetisk lomme-lomme er praktisk ved å la deg beholde små gjenstander. Den avtakbare stroppen gir deg friheten til å holde deg i toppen av humøret uten å være bekymret for tingene dine. Det er også en avtakbar karabinkrok som du kan klemme til beltesløkken.

USP: Glatt polyesterfiberinteriør

Sjekk ut på Amazon

# 10. YaJaMa

En lærskulderveske ser like nydelig ut som YaJaMa fortjener din alvorlige oppmerksomhet. PU-lær i topp kvalitet med glatt utvendig beriker ytterligere utseendet.

Vesken har et stort rom som lar deg beholde din iPhone X eller til og med iPhone 8 Plus. Du kan også lagre kredittkortene og kontantene dine i de indre sporene. Basert på komfortnivået ditt, vil du kunne finjustere stroppen. Det er ikke alt; YaJaMa kommer i fire farger: blå, rød, svart og brun.

USP: Fasjonabel design

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Hva er din favoritt?

Hvilken av disse posene har hatt flaks? Ikke unnlatt å gi oss beskjed om valget ditt i kommentarene.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Beste kjøkkenredskaper
  • Beste lommebokvesker for iPhone X
  • Beste tilfeller av militær kvalitet for iPhone X
  • Beste lærvesker for iPhone X

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar