De beste personlige økonomi-appene for iPhone og iPad i 2020: Få en balanse mellom inntektene og utgiftene dine

Økonomistyring krever din dyktighet, holder et nøye øye med hvor pengene kommer fra og hvor de skal, og tar riktig beslutning til rett tid. Noen personer kan tjene penger, men de klarer ikke å administrere penger. Og dette forårsaker problemer i livene deres. Å administrere penger er like viktig, og derfor har vi en liste over finansapper du kan laste ned på iPhone-en din.

Få mest mulig ut av disse appene ved å manipulere dem manuelt. Selv om alle appene er gratis og kompatible med alle iOS-enheter, er det bare en du må betale separat for hver enhet. Gå videre og planlegg budsjettet ditt 2019 etter ditt skjønn.

Beste personlige finansapper for iPhone og iPad - 2019

#1. Mint

"Mint" er en av de mest populære personlig økonomi-appene for iOS. Denne appen inneholder alle viktige verktøy for å la deg følge med på utgiftene dine, og tilbyr også smarte tips for å spare mer penger ved å kutte ned unødvendige utgifter.

For å komme i gang, opprett budsjettet og sørg for å holde deg til det. Appen sender rettidige varsler når du er i nærheten av budsjettgrensen, slik at du ikke bruker for mye.

Få titt på sanntid til all din økonomi fra bankkontoer og kredittkort til studielån. Dessuten presenterer Mint personal Finance-app informasjon i enkle grafer og diagrammer, slik at du enkelt kan finne ut om du bruker pengene dine klokt eller ikke, og områdene der du må være mer fokusert.

Pris: Gratis

nedlasting

RELATERT: Beste apper for forretningsfinansiering for iPhone og iPad

# 2. Acorns

"Acorns" er det du trenger for å begynne å investere pengene dine med omhu. Det lar deg investere pengene dine i den diversifiserte smarte porteføljen og lar deg legge til så lite som $ 5 / dag, uke eller måned.

Koble kredittkortene dine med Acorns, og appen vil holde et øye med hver transaksjon av deg og investerer pengene i ditt valg av portefølje. Du kan bruke denne appen til å tjene opptil 10% fra utvalgte lokale restauranter og bedrifter. Og når du handler, investerer mer enn 300 toppmerker i deg.

Videre kan du lese nyheter, innsikt og intervjuer for å øke kunnskapen din og bli en smart investor.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Styrke pengestyring

Å være Time Magazines 2017 “Årets beste apper” og Forbes “Beste tekniske apper for finans” og å ha omtalt av Apple som 2017s “Nye apper vi elsker”, Empower har blitt mye verdsatt som en fantastisk personlig økonomi-app.

Den lar deg overvåke økonomien din ett sted. Kontroller kontosaldoen raskt, og følg utgiftene på tvers av bankkontoer, kreditt- og debetkort.

Ved hjelp av viktige tips kan du bygge formue og squashgjeld.

Med tillatelse til avansert maskinlæringsteknologi, kategoriserer du utgiftene dine nøyaktig. De tilpassede rapportene lar deg enkelt gjennomgå bruken.

(For øyeblikket gir appen $ 15 når du henviser tre venner og de aktiverer kontoene sine. Og du vil motta $ 5 for hver venn etter, opp til $ 60.)

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Kreditt Karma

Hvis du vil spore kredittpoengene dine enkelt, kan du prøve "Credit Karma." Appen holder et øye med profilen din og tilbyr også tilpassede anbefalinger. Derfor holder du deg i loopen med alt som betyr noe for deg.

Du kan bruke denne appen til å arkivere din statlige og føderale selvangivelse og få maksimal refusjon. Få mest mulig ut av kreditten din for å kvalifisere deg til lavere renter og også innbetale kredittkortfordelene. En viktig funksjon ved denne appen er at den enkelt lar deg finne potensiell ID-tyveri.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Bra budsjett

Godt budsjett gir den velprøvde metoden for konvoluttsystem; der brukere kan lage separate konvolutter på iPhonene sine for å fordele budsjettet til forskjellige utgifter. For eksempel kan brukere fordele beløp til sine månedlige utgifter som dagligvarer, transport, shopping, gass, strøm, etc.

Når de har satt opp konvolutter, kan brukerne enkelt registrere og spore hvor mye de har brukt fra hver konvolutt i slutten av måneden. Dette er en ganske enkel måte å opprettholde disiplin i å bruke penger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Wally Next

"Wally Next" gjør økonomiledelse stressfri. Du kan bruke denne appen til å bringe alle kontoene dine et sted, slik at overvåking av sparing, lån, kredittkort og mer er problemfritt.

Basert på målet ditt, vil du kunne sette ukentlige, månedlige eller tilpassede besparelsesmål og prøve ditt beste for å oppnå dem. Skann gjennom forskjellige diagrammer for å finne ut om du bruker for store penger eller går perfekt som planlagt.

Rettidig påminnelser sørger for at du er i stand til å utføre betalinger i tide. Og med de sentrale tipsene, kan du planlegge din vei fremad og også forbedre inntektene over tid.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. PocketGuard

For å ta bedre økonomiske beslutninger og spare mer penger, kan du ikke gå galt med PocketGuard.

Bruk denne appen til å holde alle dine økonomiske kontoer på ett sted og overvåke dem uten problemer. Bli kjent med hvor mye du kan bruke etter at regninger og sparing er planlagt.

Når du har laget budsjettet, kan du prøve ditt beste for å holde deg til regelen og nå sparemålet ditt. Sjekk ut transaksjonene dine og bruksvanene for å finne ut av smutthullene. Utnytt også tipsene for å doble besparelsen ved å bli kvitt unødvendige utgifter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Personlig kapital

Når du ønsker å administrere økonomien helt fra fingertuppene, er det som betyr noe mye muligheten til å følge med på alt med bare et blikk. Og "Personal Capital" lar deg gjøre akkurat det.

Du kan bruke denne personlig økonomi-appen til å holde alle kontoene dine på ett sted og spore dem med letthet. Med bare et øyeblikk vil du kunne finne ut hvor mye du har spart eller brukt.

Appen fungerer også smart for å hjelpe deg med å analysere porteføljen din. Videre kan du sjekke hvor bra investeringene dine presterer og få personlig økonomisk råd for å styrke dem.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Mvelopes

Det som gjør “Mvelopes” til et fint alternativ er enkelheten det gir i økonomistyring. Som et resultat kan du ta kontroll over utgiftene dine og også oppdage måtene å styrke besparelsen uten problemer.

Appen bruker konvoluttbudsjetteringsmetoden slik at du perfekt kan planlegge og spore budsjettet. Og med verdifull tilbakemelding, sikrer det at du holder deg i synkronisering med målet ditt.

Den har en alt-i-ett-kontoskjerm for å hjelpe deg med å ta en titt på sparepenger og kredittkortsaldo. Dessuten vil du lese de nyttige pengene-sparingstipsene og se på videoene for å oppdage bedre innsikt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. HomeBudget

Ser du etter en smart utgiftsspor? HomeBudget kan være et av de bedre alternativene.

Med denne appen vil du kunne overvåke alle utgifter, inntekter, forfalte regninger og kontosaldoer. Vis utgiftsoppføringer etter måned, etter kategori, dato og mer.

Ved hjelp av diagrammer og grafer kan du analysere hvordan du bruker pengene dine, og også se områdene som må gis mer fokus. Til slutt støtter denne personlige økonomi-appen også flere valutaer og automatisk valutakonvertering.

Pris: $ 4.99

nedlasting

Og det er alt, folkens! Forutsatt at du har funnet en smart økonomi-app.

Over til deg…

Det er virkelig flott å følge nøye med på økonomien helt fra fingertuppene, ikke sant? Med noen mange dyktige apper på tilbud, blir oppgaven mye grei. Så ikke mer hopper fra pilar til post for å ta kontroll over dine hardt opptjente penger eller investeringer!

Se også på disse appoppdateringene:

  • Beste ERP-apper for iPhone
  • Beste Oppgavebehandler-apper for iPhone og iPad
  • Beste personlige kalenderapper for iPhone og iPad
  • Beste helseapper for iPhone og iPad

Så, hva er din favorittfinans-app for iOS? Gi oss beskjed om det i kommentarene, på Twitter og Facebook, samt last ned iOS-appen vår for å holde oversikt over de siste innleggene våre med letthet.

 

Legg Igjen Din Kommentar