De beste iPad Air Air Cases for Ultimate Protection i 2020

Sak i militær klasse for iPad Air er ikke veldig vanlig. Det er en liten nisje, men det er et veldig viktig marked på grunn av følsomheten. På feltet, i et forskningslaboratorium, i sport, konstruksjonssoner / infrastruktur - dette er steder der iPad viser seg å være veldig nyttig og samtidig trenger iPad omfattende beskyttelse.

Militær beskyttelse for iPad holder nettbrettet trygt for mye støv, tilfeldige dråper og ujevnheter, til og med utilsiktet søl på iPad. Noen av disse sakene er designet for å beskytte iPad mot nesten hva som helst.

Beste iPad Air Cases i 2019

#1. Gumdrop tilfeller

Gumdrop er ikke det første navnet som slår når du snakker om iPad Air-saker fra militær karakter, men det er absolutt verdt et forsøk. Saken er ikke høyprofilert, men med en flerlags støtsikker design, er den klar til å være en pålitelig eiendel for nettbrettet.

Integrert skjermdeksel gir et ekstra skjold til berøringsskjermen, mens de forsterkede gummi-støtfangerne på hjørnene gir den mulighet til å motstå utilsiktet fall. Og med inkludering av stand, forblir media og håndfri tid en hyggelig opplevelse. Når det gjelder knapper, er de enkle å klikke på.

USP: Robust konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 2. OtterBox Defender Series

Otterboxs Defender Series trenger ingen introduksjon. Imidlertid er det noen subtile og ikke-så-subtile endringer i dette tilfellet for iPad Air som er verdt å merke seg.

Denne militære klasse iPad Air-saken er faktisk vennligere enn noen annen fra Otterbox sin katalog. Det er flatere enn de vanlige forsvarertypene, og fungerer også som et stativ for iPad Air når du vil se filmer på den.

Drevet av trelags konstruksjon og integrert skjermbeskytter, er den grunnlagt for å holde nettbrettet skjermet for alle slags farer. Den svingbare belteklippen i hylster-stil lar deg bære den mer praktisk. Videre kommer sakene fra Defender Series i tre farger: svart, hvit / grå og hvit / rosa.

USP: Tre-lags konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 3. Targus

Targus er et kjent merke innen laptop og mobil tilbehør. Denne iPad Air-saken fra selskapet er førsteklasses når det kommer til kvalitet. Den har bestått slipptest fra 4 fot med militær MIL-STD 810G-vurdering. I tillegg til beskyttelse, gir saken uendelige seerengler som hjelper deg å jobbe med din komfort.

Nøyaktige kutt på saken hindrer ikke port eller funksjoner på iPad Air. Den magnetiske lukkingen beskytter også enheten mot støv og skitt. Til slutt er det to fargevalg - svart og rød.

USP: Bestått 4-fots falltest

Sjekk ut på Amazon

# 4. Dooge

Denne saken fra Dooge har ikke bare beskyttelse av militær karakter, den har også attraktiv og funky design og farge. Det er trelags sak. Det ytre laget er mykt silikon som gir riktig grep å holde, for det andre er PC-laget som beskytter iPad Air mot fall og fall.

Den har også en kickstand med vertikale og horisontale visningsmuligheter. Selv med så mye beskyttelse gir saken full tilgang til alle porter og funksjoner. Til slutt er det flere fargevalg.

USP: Robust og funky design og farge

Sjekk ut på Amazon

# 5. MAX tilfeller

Når det gjelder å gi en pålitelig beskyttelse til iPad-en din, er MAX Cases på høyde med de aller beste i virksomheten. Den robuste strukturen gir ingen sjanser til ekle fall for å skade nettbrettet.

Den gjennomsiktige tydelige ryggen gjør at iPad kan fortsette å avsløre sin klasse. Det er også et innebygd stativ for å livliggjøre medievisningen. Med de nøyaktige utklippene og responsive knappene, vil du ha en enkel tid mens du bruker enheten.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Griffin Survivor

Griffin er sannsynligvis det beste av partiet - og det er derfor det er sist på listen. Hver av sakene er bra, men vi har et mykt sted for Griffin. The Survivor er en subtil spiller: all sin prakt er skjult i en sak som ser ganske normal ut og faktisk "kul."

Med den stive indre rammen beskytter dekselet enheten mot støt. Dessuten er alle hjørnene blitt ytterligere befestet for å avverge utilsiktet skade.

USP: Stiv indre ramme

Sjekk ut på Amazon

# 7. BRAECN

Med BRAECN ser du på kompromissløs beskyttelse til iPad-en din uten å tape mye på stilen. Det som gjør den så kraftig pakket er de tre beskyttelseslagene. Det betyr at nettbrettet ditt enkelt kan komme seiret fra de fleste tilfeldige støt.

Den innebygde kickstanden sikrer at du får en mer praktisk håndfri opplevelse. Du kan justere stativet komfortabelt for å se på medier både i liggende og portrettmodus.

Justerbar, avtagbar skulderstropp lar deg bære nettbrettet ditt komfortabelt. Bortsett fra er BRAECN tilgjengelig i seks fargealternativer som sort, blått, grønt og mer.

USP: Tre-lags beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 8. TSQ

For å gi kompromissløs beskyttelse til din iPad Air, kan TSQ være et av de bedre alternativene. Utstyrt med tredobbelte beskyttelseslag, er den fullt ut i stand til å motstå slag.

Med det 360-graders roterende stativet får du mer fleksibilitet. Du kan plassere iPad-en både horisontalt og vertikalt for å se på media mer komfortabelt.

Det er også en avtakbar skulderstropp som lar deg bære iPad med letthet. På toppen av alt har du ti vakre farger å velge mellom.

USP: 360 graders roterende stativ

Sjekk ut på Amazon

# 9. Kensington

Hvis beskyttelse er din ypperste prioritet, gi Kensington en sjanse til å tilby den pålitelige beskyttelsen til iPad mot støt. Med den ekstremt robuste designen er saken fullstendig i stand til å motstå sjokk. Slagfast resistent polstret gummilag forsterker konstruksjonen ytterligere.

Innebygd håndrem gjør det litt mer praktisk å holde iPad. Det er også en hevet leppe som gir ekstra forsvar for skjermen. Til slutt kan du velge denne sterke saken i tre farger: svart, rød og plomme.

USP: Sterkt polstret gummilag

Sjekk ut på Amazon

# 10. Aceguarder

Aceguarder har en støtsikker design og tilbyr kompromissløs beskyttelse av nettbrettet. Det solide ytre kan uten problemer slå ned støt og holde riper unna. Kombinasjon av myk silikon og hard PC har gjort den enormt holdbar.

Takket være det forbedrede grepet lar det ikke enheten gli ut av hendene. Du kan bruke stativet til å støtte opp din iPad for å se på videoer mer komfortabelt. Dessuten kommer Aceguarder i seks fargevarianter som sort / rød, lyseblå / hvit og mer.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Hvilke av de ovennevnte sakene har vist seg å være de heldigste å koble sammen med iPad-en din? Er det den som ser robust ut eller den som er litt kompakt? Det ville være kult å kjenne valget ditt.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Beste iPad Air Ermer
  • Beste iPad Air tastaturetui
  • Beste iPad-luftstativ
  • Beste iPad Air Folio tilfeller

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike tilbehørslister.