Beste iPhone 8 armbånd i 2020: Må ha tilbehør for treningsfreaks

Jeg vil ikke gå glipp av viktige samtaler eller presserende meldinger, selv når jeg gir 100% til treningen for å forbli fit og sunn. I slike situasjoner bruker jeg et fleksibelt armbånd for å feste enheten til armen min sikkert. Elsker du også å svette den ut i treningsstudioet? Flott! Deretter vil du ta en titt på disse beste iPhone 8 armbåndene slik at du trygt kan beholde enheten din og bruke den uten hindring.

Disse båndene er skåret ut av glatt materiale og er veldig behagelige å ha på. Hovedsakelig på grunn av kvalitetsmaterialet, strekker de seg ikke ut av formen. Gå over for å finne ut mer om disse fineste armbåndene til iPhone 8 (de fungerer også med iPhone 7 på grunn av de nesten samme dimensjonene.)

Beste iPhone 8 armbånd i 2019

#1. Revere Sport

Revere Sport er designet for folk som liker et meget funksjonelt armbånd. Laget av høykvalitets neoprenmateriale, er bandet ganske mykt og fleksibelt. Når du er fullstendig svettesikker, lar den deg vippe helt uten forstyrrelser.

Du kan også holde nøkkel eller hodetelefoner i den lille lommen. Den viktigste grunnen til at bandet varer lenge er at det ikke strekker seg ut av form. Dessuten passer Revere Sport armbånd til både liten og stor arm og leveres med livstidsgaranti.

Pris: $ 14.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 2. Revere Sport

Nok en fra Reverse Sport. For fitnessentusiasten kan ingenting stoppe dem fra deres daglige treningsrutine; selv om det regner. Revere Sport Armband for iPhone 8 har samme ånd. Det er ikke bare svettefast, det er også regntett. Den lyse refleksen lyser også i mørket, noe som gjør det enkelt for kjøretøyer å merke deg perfekt.

Bortsett fra det har armbåndet en nøkkellomme, og også en ekstra lomme for noen av kortene dine og kontanter. Det strekkbare armbåndet kan passe til nesten alle armstørrelser, uten problemer. Totalt sett er det et av de beste armbåndene for iPhone 8.

Pris: $ 14.99 på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 3. Stamme

Gå for et super komfortabelt armbånd for å livne opp treningstiden din! Tribe armbånd er laget av mykt silikonmateriale. Siden det er usedvanlig fleksibelt, vil du elske å bruke det lenge.

Bandet tillater ikke noe slip-up og holder phabletten din jevn. Takket være den praktiske justerbare borrelåsen passer armbåndet både til små og store armer. Refleksstrimlene tilbyr den nødvendige synligheten, slik at du trygt kan løpe om nettene. Dette stilige armbåndet kommer i flere farger: svartgrått, rosa og mer.

Pris: $ 10.98 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 4. Revere Sport

En fitnessentusiast vil aldri gi respekt for årstider. Uansett hvor uvennlig klimaet er, går de ut for å oppnå treningsmålene sine. For slike treningselskere er her et vanntett løpende armbånd til iPhone 8. Revere Sport er laget av avansert lycra-materiale, og har lagt et vanntett belegg på dette armbåndet, som beskytter din iPhone mot svette og regnvann.

Under utendørs løping kan du ta med kontanter, kredittkort og nøkler. Du kan alltid få proteinrysten din på en kafé eller restaurant mens du kommer hjem. Du kan pakke denne telefonholderen rundt små eller store armer; den vil ikke falle ned under trening.

Pris: $ 14.99 på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 5. DanForce

Dette armbåndet er laget av mykt materiale som gjør det passende for din intense trening. Det svetteisikre fôret sikrer at huden føles behagelig og puster lett. Berøringsfølsomt panel gir høy gjennomsiktighet for å øke visningen.

Du kan enkelt justere borrelåsstroppen for å feste armbåndet sikkert slik det passer deg. Det er en liten lomme som lar deg beholde nøkler og kort. Det er ikke alt, du har fire fascinerende fargealternativer som himmelblå, midnattssvart, kongelig lilla og USA-utgave å velge mellom.

Pris: $ 9.97 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 6. LETSCOM

Armbåndet ditt skal ikke hindre deg i å utføre den alvorlige treningen. I løpet av en økt kan du vri armene ofte; ufleksibelt materiale lar deg ikke bevege deg slik du vil. LETSCOM har produsert dette armbåndet av førsteklasses kvalitet, pustende, superlett og mykt.

Det svetteisolerte materialet plesker huden din selv om du svetter under treningen. Berøringsskjermfunksjonen til dette armbåndet lar deg ta innkommende anrop, endre spor, skrive meldinger uten å ta iPhone ut av armbåndet.

Pris: 11.98 dollar på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 7. Trianium ArmTrek

Trianium ArmTrek er klar med et utrolig mykt og fleksibelt materiale, og er ultrakomfortabelt å ha på. Det beste med dette armbåndet er at det ikke bare passer til de fleste armene, men også fungerer med de fleste tilfeller. Derfor trenger du ikke å fjerne en sak fra enheten din for å bruke den.

Strekkfast materiale hjelper ikke bare det å beholde funksjonaliteten lenge, men gjør det også veldig holdbart. Den beskyttende skjermen forsvarer ikke bare skjermen mot riper, men gir også en bedre seeropplevelse. Dessuten kommer Trianium armbånd i flere livlige farger som rosa, svart og klassisk mynte.

Pris: $ 9.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 8. Minisuit Sporty

Har du en spesiell smak for stilig design? Sjansen er stor for at Minisuit Sporty ville lett bestått syretesten din. Det er forberedt med materialet av høy kvalitet som er ekstremt mykt og svettefast.

Den har også spor som lar deg lagre kort og nøkkel. Den justerbare borrelåsen hjelper den til å passe komfortabelt på de fleste armer. Det sikre grepssystemet sikrer at smarttelefonen forblir perfekt på sin plass. Innebygd skjult nøkkelholder og reflekterende stripe gjør den til en komplett pakke. Minisuit Sporty er kun tilgjengelig i svarte og grå farger.

Pris: 6, 95 dollar på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

# 9. VUP +

Når det gjelder funksjonalitet, vurderer jeg VUP + armbånd helt på nivå med de beste. Det fineste silikonmaterialet gjør det ekstremt glatt. Å være hudvennlig, irriterer ikke huden.

Den elastiske borrelåsen gjør at den passer perfekt til både små og store armer. Responsivt berøringspanel sikrer at du har en komfortabel tid med å bruke enheten din. Bortsett fra kommer dette pene armbåndet i tre farger: svart, grønt og rosa.

Pris: $ 13.99 på Amazon mens vi skriver dette.

Kjøp det fra Amazon

# 10. Belkin Sport-Fit Plus

Med den praktiske designen lever Belkin Sport-Fit Plus opp til oppgaven beundringsverdig. Siden den er ekstremt fleksibel, vil du elske å bruke den under den intense treningen. Det glatte materialet føles fint å ta på og lar huden puste.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved dette bandet er den lette designen. Basert på din bekvemmelighet kan du finjustere stroppen for å holde smarttelefonen stabil. Den følsomme berøringsskjermen gjenkjenner hvert trykk og trykk. Dette lyse armbåndet kommer i tre farger: svart, nellik og rosegull.

Pris: 13, 95 dollar på Amazon i skrivende stund.

Kjøp det fra Amazon

Det er alt for nå!

Hva er din favoritt?

Har noen av disse armbindene fått øynene opp? Hvilken er det? Jeg antar at det er den med en lett og behagelig design! Det ville være veldig kult å kjenne valget ditt.

Du ønsker ikke å gå glipp av:

  • Beste iPhone 8 tilfeller
  • Beste iPhone 8 batteri tilfeller
  • Beste iPhone 8 lommebokvesker
  • Beste iPhone 8 støtfangervesker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å utforske flere slike topp iPhone tilbehørslister.