AirDrop fungerer ikke i iOS 9 på iPhone / iPad: Noen tips for å løse problemet

Apple står overfor utleie fra utallige iOS-brukere da de fant noen feil i den nylig utgitte iOS 9. De siste par dagene har en tipster lastet opp en video om hvordan en hvilken som helst hacker kan bryte inn på iPhone-en din, selv om telefonen din er sikret med en kode.

Og nå er det nyheter om at AirDrop ikke fungerer i iOS 9. Dårlig press har visst opprørt Apple; på Apple Support Communities, har mange mennesker tatt opp dette problemet. Merket går utvilsomt gjennom en anspent periode og må gjøre noe for å få bukt med disse problemene.

Når det gjelder AirDrop, kan vi tilby noen løsninger hvis den ikke fungerer med den nyeste iOS 9. Før du følger en løsning, må du kontrollere at følgende ting er på plass:

  • Kontroller først at iDevice er kompatibel. AirDrop støttes av enheter som iPhone 5 og nyere, iPad 4. generasjon og nyere, iPad mini og nyere, og iPod touch 5. generasjon støtter AirDrop.
  • Hvis noen app ikke støtter AirDrop, bør du også sjekke den. Trykk på Del-knappen og sjekk om det er et AirDrop-alternativ eller ikke.
  • AirDrop støttes av apper som Bilder, Kontakter og Safari.
  • Sjekk om AirDrop er slått på i sender- og mottaksapparat eller ikke.

Når du er ferdig med ovennevnte kulepunkter, kan du nå prøve noen mulige løsninger for å fikse AirDrop.

Hvordan fikse AirDrop ikke fungerer i iOS 9 på iPhone og iPad

Slå på Wi-Fi og Bluetooth

AirDrop fungerer ikke uten Wi-Fi og Bluetooth, og derfor må du sjekke om Wi-Fi og Bluetooth er slått på i iDevice.

Slik slår du på Wi-fi på iDevice;

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Trykk på Wi-fi.

Steg 2. Bytt bryteren for å slå på Wi-Fi.

Slik slår du på Bluetooth på iDevice;

Trinn 1. Gå til Innstillinger → Trykk på Bluetooth.

Steg 2. Vipp bryteren for å slå på Bluetooth.

Bytt AirDrop

Noen brukere renser glemmer å starte AirDrop; det er en veldig morsom situasjon, men et faktum. Du må sjekke om du har slått på AirDrop på iDevice eller ikke.

Trinn 1. For å slå på AirDrop, sveiper du opp skjermen fra bunnen.

Steg 2. Trykk på AirDrop, så vises en meny på skjermen med tre alternativer: Av, Kun kontakter og Alle.

Trinn 3. Du kan gjøre iDevice synlig ved å trykke på Alle eller bare kontakter.

Hvis du prøver å overføre filer mellom iDevice og Mac, kan du prøve å slå AirDrop PÅ og AV.

Trinn 1. Gå til Finder → Klikk på AirDrop fra sidefeltet.

Steg 2. Klikk på Ingen og igjen Klikk på Alle.

Hvis dette ikke fungerer, gå til Reboot. Det er anledninger når iDevices slutter å fungere effektivt på grunn av tekniske feil. Bare hold strøm- og hjemmeknappene samtidig i 10 sekunder, så iDevice starter på nytt.

Se etter iOS-oppdatering

Det er en vanlig tradisjon satt av Apple at enhver spesiell feil i hvilken som helst versjon av iOS blir utbedret i neste oppdatering. Det er sjanser for at AirDrop-problemet allerede er adressert i den nyeste iOS-versjonen. Så prøv det ved å gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering . Hvis det er en tilgjengelig oppdatering, er alt du trenger å gjøre å trykke på den for å laste ned og installere. Sjekk igjen om AirDrop har begynt å fungere.

Tilbakestill nettverket

AirDrop bruker Bluetooth og Wi-Fi for å overføre filer mellom Apple-enheter. Begge deler er en del av nettverksinnstillingene. Hvis det er noe problem i noen av nettverksinnstillingene, er AirDrop som en feil. Det er også nesten umulig å finne hvor nøyaktig problemet er, så den enkleste måten er å tilbakestille nettverksinnstillinger. Gå til Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill nettverksinnstillinger for å gjøre det . Dette vil sannsynligvis løse problemet med AirDrop som ikke fungerer.

Kontakt Apple Customer Care

Den siste utveien er å bestille en avtale med Apple teknisk support. De vil sannsynligvis løse problemet, og hvis ikke, vil de helt sikkert skaffe deg en erstatter. Det er store sjanser for at radioer ikke opptrer som det skal. Med enkle ord kan iPhone-maskinvaren din være død eller ikke fungere.

Har du noe annet arbeidsløsning for dette problemet? Ikke glem å dele den i kommentarer eller på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar