Beste iPhone Xs Max bakgrunnsbilder: Fengende bakgrunnsbilder for å matche stilen din

Den gigantiske 6, 5-tommers OLED-skjermen til iPhone Xs Max fortjener alle ros. Men selv denne ultra-store skjermen kan se blek ut uten et matchende bakgrunnsbilde. Hvorfor ikke velge noen av de beste iPhone Xs Max bakgrunnsbilder, slik at skjermen ikke bare ser iøynefallende ut, men også passer sammen med stilen din.

Ærlig talt; Jeg hadde vært på utkikk etter de profesjonelt designede bakgrunnsbildene som kunne få visningen av phableten min til å vinne øynene i ganske lang tid. Og heldigvis har jeg funnet ut noen pålitelige kilder som holder på å utforske godbitene ofte. Så, iPhonen min snubler alltid over vakre bilder for å holde lås eller startskjerm sjarmerende. La oss hoppe videre til listen.

Beste bakgrunnsbilder for iPhone XS Max

AR7 Grafisk Designer

nedlasting

Den kjente grafiske designeren AR7 (alias Ko-fi) introduserer stadig de mest tiltalende bakgrunnsbilder for iPhone fra tid til annen. Takket være den fantastiske, stadig voksende kolleksjonen, har den nylig blitt min kilde. Så jeg vil anbefale deg å holde en oversikt over AR7s siste tilbud.

Sett som vegg

nedlasting

Bemerkelsesverdig er det rette ordet for disse iPhone Xs Max bakgrunnsbilder fra "Sett som vegg." De er gjennomtenkt utformet og ser ut til å stjele hjertet fra ordet av. Fra naturen, bylivet til elven til skogen, det har mange prisverdige antrekk for OLED-skjermen.

Vakre piksler

nedlasting

Tilbudene fra vakre piksler er prisverdige. Du må se på dem for å tro hvor fine de kan se ut på smarttelefonen din!

Designbolts

nedlasting

Mens jeg utforsket nettet, fikk jeg en sjanse til å se på de fantastiske bakgrunnene fra Designbolts. Ved det første synet så de ut til å være ideelle for smarttelefonen min. Forhåpentligvis kan du like tilbudene deres også.

Flere bakgrunnsbilder?

Bare i tilfelle du vil ha en endeløs samling av attraktive temaer og bakgrunner til din disposisjon, må du huske å sjekke ut vårt sammendrag av de beste iPhone Xs Max live bakgrunnsapper. Mens mange apper blir betalt eller krever kjøp i appen for full tilgang, er ganske mange apper gratis tilgjengelig.

Det er mer, det er noen apper som lar deg konvertere bilder, videoer og til og med GIF-er til Live Photos. Skulle du ønske å gå med litt mer personalisering, kan de imøtekomme ønsket ditt veldig bra.

For ikke å snakke om tapet-appene for julen som kan gå langt i å belyse din høytid.

Det er alt du trenger!

Hva er din favoritt?

Det er på tide å dele tankene dine om bakgrunnsbildene ovenfor og hvor fine de ser ut til din spesifikke smak. Hvis du kjenner noen fine kilder som fortsetter å introdusere topp tema, kan du gjerne søte noen bønner om dem.

Ikke gå glipp av disse innleggene også:

  • Beste tastaturapper for iPhone og iPad
  • Hvordan konvertere bilder og videoer til GIF-er med snarveier
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

Last ned appen vår og følg oss på Twitter så vel som Facebook for å holde et øye med innleggene våre med letthet.

 

Legg Igjen Din Kommentar