Deaktiver Apple Software Update Alerts på Mac og Windows [Slik gjør du det]

For en tid tilbake har vi behandlet et spørsmål om å fjerne nedlasting av programvareoppdatering fra iPhone / iPad. Det var mange klager fra brukere om dette, og derfor jobbet vi rundt dette problemet og fant løsningen.

Nå har et lignende problem dukket opp på Apple programvareoppdateringsskjerm på Windows og Mac som kjører på OS X. Og også denne gangen har vi kommet frem til mulige løsninger.

Nylig ble jeg forbanna av å motta popup-programvare fra Apple Software Update, som ofte dukket opp på datamaskinen min bare for å fortelle meg at jeg skulle oppdatere iTunes, QuickTime og iCloud. Da jeg forsøkte å deaktivere dette, fant jeg ingen løsning. Etter noen forsøk, fikk jeg vite at løsningen var i planlagte oppgaver og ikke i oppstartsmappe eller registeret.

Her tilbyr vi løsning for de som bruker Windows 10, 8, 7, & Vista og Windows XP.

Slik deaktiverer du Apple Software Update Screen på Windows PC (Windows 10, 8, 7, & Vista)

Trinn 1. Klikk på Start-menyen.

Steg 2. Skriv inn oppgaveplanlegging eller planlegg oppgaver i søkefeltet, og trykk Enter.

Trinn 3. Når vinduet Oppgaveplanlegging åpnes, dobbeltklikker du på Oppgaveplanleggerbiblioteket fra venstre navigasjonspanel.

Noen få mapper vil slippe ned.

Trinn 4. Dobbeltklikk på Apple-mappen.

Trinn 5. Høyreklikk på AppleSoftwareUpdate.

Trinn 6. Klikk på Deaktiver eller Slett fra rullegardinmenyen.

Slik slår du av Apple Software Update-skjerm på Windows PC [Windows XP]

Trinn 1. Klikk på Start-menyen.

Steg 2. Klikk deretter på Programmer.

Trinn 3. Klikk på Tilbehør.

Trinn 4. Gå til systemverktøy.

Trinn 5. Åpne planlagte oppgaver.

Trinn 6. Høyreklikk på AppleSoftwareUpdate.

Trinn 7 Klikk på Delete.

Nå vil du ikke lenger motta de irriterende oppdateringsmeldingene for Apple-programvare.

Hvis du tror at bare Windows-brukere mottar så irriterende meldinger om programvareoppdatering, tenker du om igjen. Mac-brukere blir heller ikke skånet. Men det er en løsning for Mac-brukere også. I motsetning til Windows, tilbyr imidlertid ikke Mac noen permanent løsning. Den eneste permanente løsningen er å oppdatere programvaren; Ellers kan du bare deaktivere varslingssenter midlertidig eller skjule spesifikk programvareoppdatering i noen tid. Men dette er ikke en endelig eller permanent løsning.

Slik stopper du programvareoppdatering fra å feile deg i Mac OS X

Midlertidig løsning nr. 1. Sveip for å ignorere varselet

Dette er en midlertidig løsning; Når du ser et varselbanner, sveiper du rett på det for å ignorere det i noen timer. Hvis det venter en oppdatering i App Store, må du utføre denne handlingen en eller to ganger om dagen. Normalt har yrkesaktive fagfolk ikke tid til å gå for en permanent løsning, dvs. oppdatere programvaren. Derfor vil denne midlertidige løsningen redde dem fra popup-oppdatering når de jobber med et seriøst prosjekt.

Midlertidig løsning nr. 2. Deaktiver varslingssenter for dagen

Hvis du vil unngå den påminnelsen om varsling hele dagen, er dette den beste løsningen for deg. Når du ser programvareoppdatering, klikker du bare på "Senere" og velger "Påminn meg i morgen". Men vær forberedt på å møte den samme oppdateringen neste dag og dagen etter og så videre. Du kan bruke denne løsningen hvis du har det travelt med å fullføre en oppgave.

Midlertidig løsning nr. 3. Ikke forstyrr

Dette er en midlertidig løsning, men den eneste fordelen med denne metoden er at du kan ligge foran varslinger. Veksle Ikke forstyrr alternativet PÅ fra varslingssenteret; dette skjuler ikke bare oppdateringsvarslingen, men alle generelt. Neste dag må du følge den samme prosedyren for å slå på manuelt for å deaktivere varsler. Klikk på Systemvalg → Varsler → Slå på varsler.

Tidsplan Ikke forstyrr

Hvis du ikke liker ideen om å aktivere Ikke forstyrr hver dag, kan du planlegge en prosess. Klikk på Systemvalg, og gå deretter til Varsler, der du finner Ikke forstyrr som det første alternativet på venstre panel. På høyre panel kan du se alternativet Slå på ikke forstyrr; angi tiden du vil Ikke forstyrr aktivert.

Dette vil ikke vise noen varsel mellom tidsperioden du har valgt. Varslene vises når Ikke forstyrr er AV.

Slik deaktiverer du varsel om programvareoppdatering permanent på Mac

Hvis du vil bli kvitt daglig oppdateringsvinduer, kan du gå for denne løsningen.

Trinn 1. Gå til Systemvalg.

Steg 2. Klikk på App Store. Fjern merket i ruten ved siden av "Sjekk automatisk for oppdateringer". Gå til Mac App Store for å se etter oppdateringer. men dette bør ikke være et spørsmål for deg, da du kan redde deg selv fra de irriterende programvareoppdateringsmeldingene.

Oppdater programvare

Dette er det beste alternativet som slår alle løsningene ovenfor. Dette vil redde Mac-maskinen fra potensielle trusler om feil. du kan glede deg over de nyeste funksjonene og fasilitetene til spesifikk programvare, og det gir Mac-en en jevn kjøring. Enten oppdaterer du alle programvare fra varslingssenteret, eller går til App Store og oppdaterer hver og en.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar