Slik endrer du standard søkemotor i Safari på iPhone / iPad: Rask tips

Her er et praktisk tips for alle nye iPhone / iPad-brukere som vil endre standardsøkemotoren på Safari iOS 7.x. Safari, den valgte nettleseren for de fleste iOS-brukere, lar deg søke på Google, Bing eller Yahoo raskt.

Safaris enhetlige søkefelt lar deg søke på nettet uten å måtte gå til Google eller Yahoo eller Bings nettsted og deretter skrive inn søkeordet. I stedet skriver du bare søkeordet i den enhetlige linjen, og du kommer til resultatsiden herfra. Standard søkemotor er Google.

Jeg vet ikke hvorfor noen ønsker å endre søkemotoren til noe annet enn Google, men la oss anta at du vil endre den.

Slik endrer du standard søkemotor i Safari på din iPhone eller iPad:

  • Åpne innstillinger
  • Bla ned og trykk på Safari
  • Nå, trykk på den første etiketten som sier søkemotor
  • Velg en søkemotor fra Google, Yahoo! og Bing
  • Avslutt innstillingsappen. Avslutt også Safari fra bakgrunnen hvis du har åpnet den.
  • Start Safari på nytt og søk fra den enhetlige linjen. Du blir nå ledet til resultatsiden til søkemotoren du valgte.

Apples Siri byttet til Bing helt siden iOS-oppgraderingen. Det er et strategisk trekk fra Apple å komme seg vekk fra Googles tjenester så mye som mulig (den første som gikk var Kart og YouTube). Forresten, Safari bruker fortsatt Google som standardsøk. Vi er ikke sikre på om dette kan endres i iOS 8, den kommende iOS-firmware som skal vises på WWDC 2014.

For å lure Siri til å vise resultater fra Google i stedet for Bing, må du bare gå foran et hvilket som helst søket med "Google". Så hvis du leter etter informasjon om iPhone 6-rykter, sier du bare "Google iPhone 6-rykter" og Siri ville bringe søkeresultater fra Google.

 

Legg Igjen Din Kommentar