Velg flere bilder i iOS 9 på iPhone med sveipebevegelse [Slik gjør du det]

Det er tider hvor enten mange av bildene er ubrukelige, eller vi bare trenger å frigjøre litt plass. På dette tidspunktet må vi trykke på hvert eneste bilde. Men tenk deg en situasjon når du prøver å slette hundre bilder. Selve tanken hamrer.

Det er ikke bare tidkrevende, i stedet for å frustrere. Å tappe hvert eneste bilde er en hodepine. For å få bukt med dette problemet, takk iOS 9; den siste iOS har kommet med en ny funksjon som vi kan velge flere bilder i Photos-appen med en enkelt sveipbevegelse.

Her har vi gitt forklaringen til å velge flere bilder i Bilder-appen med en enkelt sveipbevegelse i iOS 9 på iPhone eller iPad. Bare følg trinnene nedenfor:

Hvordan velge flere bilder fra iPhone Photos-appen

Trinn 1. Åpne Bilder- appen fra startskjermen.

Steg 2. Trykk på albumet du vil velge bilder fra.

Trinn 3. Når du er i albumet, klikker du på "Velg" øverst til høyre på skjermen.

Trinn 4. Trykk nå på et hvilket som helst bilde og sveip fingeren til høyre.

Trinn 5. Når du kommer til slutten av raden, kan du sveipe fingeren nedover. Dette vil velge alle bildene i den andre raden.

Denne funksjonen er ikke 3D touch, slik at alle brukere med iOS 9 kan gjøre det på sin iPhone eller iPad.

Selv om det er veldig trivielt og grunnleggende tips, er det ganske nyttig. Del tilbakemeldingene dine i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad for å holde deg oppdatert med det siste innlegget mens du er på farten.

 

Legg Igjen Din Kommentar