Slik strømmer du Spotify, Pandora og SoundCloud til HomePod

Dommen er ute! HomePod har den beste lyden og er fullt i stand til å velte den numero uno statusen til Amazon Echo. Men det betyr ikke at Apples smarte høyttaler ikke har noen ulempe. For øyeblikket er den eneste musikktjenesten du kan kontrollere ved hjelp av stemmen din, Apple Music. For å streame Spotify, Pandora, SoundCloud eller hvilken som helst musikk-app til HomePod, må du bruke AirPlay.

Heldigvis er strålende musikk fra iPhone til HomePod død enkel. Og hvis du har brukt den til å streame lyd eller video trådløst, er du kanskje allerede ganske klar over det. Les videre for å finne ut hvordan du AirPlay hvilken som helst musikkstrømningsapp til HomePod.

Slik spiller du AirPlay-programvare fra tredjepartsmusikk til HomePod

Før du kommer i gang, må du sørge for å aktivere Bluetooth på iOS-enheten din. Innstillinger → Bluetooth. Sveip alternativt opp fra bunnen av skjermen for å få frem Kontrollsenter. (Sveip ned fra øverste høyre hjørne av skjermen på iPhone X for å få tilgang til Kontrollsenter.) Trykk deretter på Bluetooth-knappen for å slå den på. Forsikre deg om at iOS-enheten din er koblet til Wi-Fi.

Trinn 1. Først av, sveip opp fra bunnen for å få opp Kontrollsenter. Sveip ned fra øverste høyre hjørne på iPhone X på iPhone X for å få tilgang til CC.

Steg 2. Nå velger du lydalternativer-ikonet i øverste høyre hjørne av Nå spiller Kontrollpanel.

Trinn 3. Deretter trykker du på HomePod .

Voila! Nå kan du glede deg over musikken i sin fyldige form.

Slik slutter du å streame tredjepartsmusikktjenester på HomePod

Når du har hatt et langt løp med favorittmusikken-appen din fra tredjepart og ikke vil streame den til den smarte høyttaleren, kan du enkelt stoppe den.

Trinn 1. Få opp Kontrollsenter på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå trykker du på lydalternativsknappen øverst til høyre i kontrollpanelet Nå spiller.

Trinn 3. Deretter må du trykke på HomePod.

Det er gjort!

Nå vil musikken gå tilbake til iPhone-en din. Hvis du ønsker å fortsette å jamme sammen, kan du dra full nytte av Apple Music til å streame musikk direkte på den stemmebaserte høyttaleren.

Si din mening:

I henhold til den siste rapporten har Apple Music for tiden 36 millioner betalende abonnenter over hele verden sammenlignet med 70 millioner abonnenter på Spotify.

Teknigiganten har bekreftet at musikkstrømmetjenesten vokser i raskere tempo enn Spotify i USA. Selskapet har videre lagt til at det snart kan få forbi tjenesten i popularitet i landet.

Selv om jeg er ganske fornøyd med Apples musikktjeneste, ville jeg være veldig glad hvis selskapet tillot å direkte streame selv tredjeparts musikkapper til den taleaktiverte høyttaleren. Hva tar du for deg?

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Alt du måtte ønske å vite om HomePod
  • Hvordan sette opp HomePod
  • Hvordan lage Multi-Room Music Group i Alexa App på iPhone eller Android

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.