iPhone XI Concept Design flaunts kamera med tre linser

Selv når iPhone-fans får tak i de tre måneder gamle X-ene, Xs Max og XR, er det et nytt konseptdesign for iPhone XI som runder på YouTube. I henhold til videoen er Apple opptatt av noen betydelige endringer i sine flaggskip iPhone-modeller fra 2019.

Fra YouTube-videoen ser det ut til at Apple kommer med en iPhone XI som har trippelobjektivkamera og andre designendringer inspirert av nye iPad Pro. Interessant nok hevdet Patently nylig at Apple planlegger å integrere Touch ID og Face ID på samme iPhone-enhet i fremtiden.

iPhone XI konseptdesign viser kamera med trippel linse

En nærmere titt på videoen avslører den elegante designen til den kommende iPhone XI. Denne videoen beskriver også enheten i tre farger: grå, svart og rød. Kamerablitsen på enheten er ikke i tråd med linsene, men ved siden av linsene.

I følge industriinnsidere vil Apple trolig introdusere 2019-modellene sine i tre forskjellige størrelser, som 2018-serien. Dessuten kan det ikke komme noen offisiell uttalelse fra Apple før høsten 2019.

Bildekreditt: ConceptCreator

Bortsett fra tre kameralinser, sier ryktet at Apple kan forbedre Face ID-sensoren i 2019-modellene. Du kan også forvente Apple Pencil-støtte til iPhone-modellene.

Dette konseptdesignet utelukker enhver mulighet for 3D Touch på 2019 iPhone-modeller. Reduksjon av hakket kan være på kortene; Dette kan gi brukerne mer plass på telefonen.

Bildekreditt: ConceptCreator

Som diskutert på de fleste forumene, vil Apple trolig forbedre batterilevetiden for de kommende enhetene, og brukerne vil også få raskere A13-prosessor og LTE-modem.

Denne videoen gir en ny debatt på sosiale medier: Er kamera den eneste funksjonen som brukere ser etter på en smarttelefon før de kjøper?

Logger av…

Eple og rykter er siamesiske tvillinger. Før lanseringen av hver nye enhet (enten iPhone, iPad eller Mac), jobber vinrankene ekstra timer for å kvise ut noe krydret. Denne videoen skal ikke tas som et ekte bilde av fremtidige iPhoner. Tidligere hadde Apple bevist ryktemennene ved å overraske dem ved å lage helt andre enheter enn det som ble diskutert i media.

Relaterte innlegg:

  • Qualcomm anklager Apple for å ha krenket kinesisk domstolsordning; Utelukker programvareoppdatering
  • Milliard-dollar-campus i Nord-Austin i anledning: Apple
  • Apple planlegger å starte Texture-app på nytt; Forlag som ikke vil registrere seg
  • Apple anklaget for brudd på konkurranselovene i Egypt

Tror du Apple-brukere vil godta en iPhone med tre kameralinser? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese mer spennende nyheter.

 

Legg Igjen Din Kommentar