Sony PlayStation 4 vil ha en iPhone-app som andre skjerm

Alle dere PS4-fans: Jeg er sikker på at du har fulgt opp nyhetene om PlayStation 4. Noen virkelig kompliserte endringer har blitt introdusert (prosessorer, økosystem, Sony prøver å presse Vita inn i systemet enda hardere osv.) Men den kule tingen kom opp for timer siden.

Sony kunngjorde at det vil lansere "PlayStation App" for iPhone, iPad og Android smarttelefoner . Dette vil fungere som en sekundær skjerm - ikke så veldig mye som Xbox SmartGlass, men jeg antar noe likt - hvor spilleren kan se på kart, sjekke ut hva andre spillere gjør og når du er borte fra PS4-en din, kan du kjøpe og laste ned spill rett fra i appen.

Det er ikke en interessant utvikling, men det er sikkert en helluva-utvikling for iPhone-brukere som også er PS4-avhengige. Ikke at vi promoterer spillavhengighet, men for de som ikke vil gå glipp av muligheten til å kjøpe et spill når de snubler over det (og risikerer sjansen for å glemme alt om det når du kommer hjem), er denne PlayStation-appen kommer til å være nyttig.

PS4 har vært lenge i gang og i nyhetene av åpenbare grunner. Det er en av de mest populære (Wii og Xbox-fans, ikke gå opp i armene; det er faktum) spillkonsoller noensinne som har beholdt noen virkelig harde brownie-poeng i møte med hard konkurranse fra andre konsoller så vel som fra en endring i hvordan folk gjør spill. Nettbrett snegler seg og tangerer mot spill, men du kan ikke få den elskede følelsen av å holde en kontroller på et nettbrett med mindre du gjør Bluetooth-ting. Det er ikke akkurat hyggelig.

Uansett, tilbake til appen vår. Det er ingen detaljer om når appen vil bli utgitt eller lansert i App Store, men den kommer sikkert.

Hvor nøyaktig ville det være nyttig? Jeg tror en annen skjerm gjør ting enklere. Selv om du må se bort fra telefonen din for å se kart og sånt, vil det hjelpe mindre distraksjoner på hovedskjermen ved å flytte de distraherende tingene til iPhone-skjermen.

Det er ingen omtale om at appen kan utføre arbeidet med en kontroller, og siden jeg ikke har lest noe sted, noe omtale av det, tror jeg at appen i utgangspunktet kommer til å være bare en annen skjerm og et søke-og-kjøpe-grensesnitt . Det er fornuftig også fordi Sony ønsker å presse Vita sin mot en iPhone som en mulig sekundær kontroller.

Så hva tror du? Og hva er favorittspillene dine på PS4?