Beste iPhone 7 og 7 Plus Bluetooth-tastaturer fra 2020 for en glatt seilende typisk opplevelse

Du er utenfor stasjonen og husker plutselig at du ikke klarte å sende en viktig e-post til forretningspartneren din. Jeg er sikker på at du ikke ville funnet å skrive en lang e-post på det virtuelle tastaturet for rett på iPhone-en din. Derfor; Du trenger kanskje et av disse beste iPhone 7 og 7 Plus Bluetooth-tastaturene for å skrive inn en lang iMessage eller presserende e-post komfortabelt.

Ærlig talt er det litt vanskelig å velge de beste tastaturene, da det er mange fantastiske valg. Avhengig av budsjett, kan du kjøpe et godt tastatur som bare kan gjøre jobben gjort for deg. La oss svømme over listen for å håndplukke den mest passende for din iPhone.

Beste iPhone 7 og 7 Plus Bluetooth-tastaturer i 2019

#1. Microsoft

Dette sammenleggbare Bluetooth-tastaturet for iPhone 7 og 7 Plus fra Microsoft er holdbart, slank og ekstremt behagelig å bruke. Når vi snakker mer om designet, er tastene søppelbestandige og stoffet beskytter tastaturet mot normale støt og fall.

Når det gjelder batteri, kan det vare i 3 måneder etter full lading. Den brukte Bluetooth 4.0 som tillater sømløs tilkobling. Totalt sett, med tanke på merkenavnet og kvaliteten på produktet, er det absolutt verdt prisen.

USP: Spillresistente nøkler

Sjekk ut på Amazon

# 2. Logitech

Ingen liste over beste tastaturer er komplett uten dette merket - Logitech. Den er designet for å tilby fullverdig skriveopplevelse. Tastene er godt fordelt og i full størrelse med iOS-snarveier for rask og nøyaktig skriving.

Det har et oppladbart batteri med lang levetid, som lar deg skrive i opptil tre måneder mellom lading. En viktig funksjon ved dette tastaturet er at det passer lett i pelslommen, vesken eller kofferten. Bortsett fra, tastaturet er holdbart og søppelbestandig; en tørkbar stoffhud beskytter tastaturet mot søl og dråper.

USP: Spillresistent

Sjekk ut på Amazon

# 3. iClever

iClever Bluetooth-tastatur er flott for problemfri skriving. De fullstendige tastene i standardstørrelse sammen med 166-graders vinkeldesign gir den nødvendige komforten slik at du kan skrive raskt. Det innebygde oppladbare batteriet er utstyrt for å vare opptil 40 timer på en enkelt lading.

Det sammenleggbare designet gjør det svært bærbart. Tastaturet har en myk PU-skinnveske for å gi den behov for pleie og beskyttelse fra bunnen av. Den er kompatibel for å jobbe med iOS, macOS, Windows og Android.

USP: Meget responsive nøkler

Sjekk ut på Amazon

# 4. Jelly Comb

Jelly Comb Bluetooth-tastatur gjør skrivingen ganske jevn takket være de svært responsive tastene. Den har en kompakt design og er veldig lett. Med god oppbygging har den fått kvaliteten til å være din langvarige skrivefordel.

Det er et integrert stativ som lar deg plassere både iPad og iPhone og kunne bytte sømløst mellom dem. Når det er fulladet, kan tastaturet vare mer enn 40 timer. Med auto-sleep-funksjonaliteten forhindrer det unødvendig batteriforbruk.

USP: Integrert stativ

Sjekk ut på Amazon

# 5. Moko

Hvis du foretrekker den ultrakompakte designen, bør MoKo være verdt å vurdere. Den har et praktisk sammenleggbart design og kan lett gli i lommen. Tastatur i full størrelse sikrer at skrivingen din forblir en vanlig seilende affære.

Det er utstyrt med 110 mAh batteri som kan vare opptil 40 timer, som er et anstendig antall for normal bruk. Det er også automatisk søvn-funksjonalitet som forlenger batteriets levetid. Dessuten kan du bruke MoKo med ikke bare iOS, Android, men også Windows-enheter.

USP: Ultrakompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 6. OMOTON

OMOTON er en av de fineste Bluetooth-tastaturene med lavprofildesign. Jeg liker de følsomme tastene som føles ganske responsive. QWERTY-oppsett med hurtigtaster akselererer skrivingen.

Når det gjelder batterilevetid, kan den fungere i opptil 30 når den er fulladet. Den kommer også med automatisk hvilemodus for å forhindre unyttig strømforbruk. Til slutt kommer OMOTON Bluetooth-tastaturet i to farger: svart og hvitt.

USP: QWERTY-layout

Sjekk ut på Amazon

# 7. Arteck HB030B

Jeg vurderer “Arteck HB030B” veldig høyt. Kvaliteten som gjør det til en nyttig ressurs er den ergonomiske designen. Hvis du er villig til å fremskynde skrivingen din, kan du ta denne alvorlig.

Den har 7 LED-bakgrunnsbelysning for å sikre at skrivingen ikke stopper selv i svakt lys. Auto-sleep-teknologien fungerer pålitelig for å maksimere batteriets levetid. Siden den er slank og lett, vil du kunne bære den hvor som helst komfortabelt. På toppen av alt støttes Arteck HB030B av en to års garanti.

USP: 7 LED-bakgrunnsbelysning

Sjekk ut på Amazon

# 8. PFCKE

Hvis du har flere enheter å jobbe med, er PFCKE-tastaturet bare perfekt. Du kan koble opptil tre enheter samtidig og bytte mellom dem ved å bruke funksjonstasten. Bortsett fra det inkluderer den også en sak som fungerer som stativ for din iPhone 7 eller en hvilken som helst annen enhet.

Batteriet kan vare 60 timer kontinuerlig bruk og nesten en måned når det går i tomgang. Når det gjelder skriving, er tastene myke å bruke og sanser lettest slag. Dette er et perfekt tastatur for å reise eller bruke flere enheter samtidig.

USP: Koble til tre enheter samtidig

Sjekk ut på Amazon

# 9. Nulaxy

Nulaxys Bluetooth-tastatur er ideelt for forretningsfolk som kontinuerlig er på farten. Dette bærbare og oppladbare tastaturet er ultratynt; du kan bære den med ryggsekken for å gjøre forretningsreisen din komfortabel.

Dette produktet gir deg KM12 universelt tastatur i full størrelse, noe som gir deg stille og uanstrengt skriveopplevelse. Hvis du tar en pause i 15 minutter, går tastaturet automatisk i dvale; Dette sparer batteriets levetid på dette Bluetooth-tastaturet.

USP: 60 dagers batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 10. Fosmon

“Fosmon” -tastaturet er laget for å la deg skrive med den nødvendige komforten. Den har QWERTY-tastatur og berøringsflate som gjør skrivingen litt smertefri. Knappene for hjem, Page Up / Down, volumkontroll, søk gjør oppgaven din mye enkel.

LED-bakgrunnsbelysningene blir veldig nyttige i det svakt opplyste miljøet. Med den lette designen kan du enkelt bære den hvor som helst du vil. Det innebygde oppladbare litium-ion-batteriet er sterkt for å vare lenge. Den er kompatibel for å jobbe med iOS, Windows og Android.

USP: Innebygd styreflate

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Har jeg glemt å ta med noen av favoritttastaturene dine til alle tider i denne spesielle listen? Gi meg beskjed om det i kommentarene.

Du vil gjerne se raskt på disse spesielle listene over beste kickstand-saker, VR-headset og bilmonteringer for iPhone 7 og 7 Plus.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Ikke glem å laste ned appen din på iPhone og iPad.