Hvordan finne Facebook-venner på Twitter

De sosiale livene våre i dag defineres av antall venner vi har på sosiale medieplattformer som Facebook og Twitter. I motsetning til de tradisjonelle sosiale omgivelsene som krevde oss å gå ut og få venner, har disse sosiale medieplattformene hjulpet oss å sitte i komforten i hjemmene våre når vi får nye venner, finner gamle og får kontakt med vennene som allerede er der på profilene våre.

De fleste av oss blir med på et nettsted for sosiale medier og bestemmer seg senere for å begynne å bruke andre også. Når vi gjør dette, ønsker vi å få kontakt med vennene våre på den andre plattformen. Dette var nøyaktig hva min tilhenger var da jeg meldte meg på Twitter. Jeg hadde allerede en Facebook-konto, og alt jeg trengte nå var Facebook-vennene mine til å bli med meg på Twitter. Vi har hatt mange lesere som har bedt om hjelp til dette også. Nettopp derfor bestemte vi oss for å utarbeide en trinnvis guide for hvordan du finner Facebook-venner på Twitter.

Se også: Hvordan fikse Facebook-godkjenning mislyktes på Android

Hvis du har et godt antall venner på Facebook, og du vil vite hvordan du legger til Facebookvenner på Twitter, så må vi gjøre det gjennom Yahoo-post da Facebook gjør det vanskelig å ta data ut av dette nettstedet. Følg fremgangsmåten nedenfor for steg for steg for å følge Facebook-venner på Twitter.

Fremgangsmåte for å finne Facebook-venner på Twitter

  • Til å begynne med trenger du en Yahoo Mail-konto. Hvis du allerede har en, må du logge på Yahoo Mail-kontoen. For de som ikke har en konto på Yahoo Mail ennå, må du opprette en konto ved å gå hit.
  • En du har logget inn på kontoen, klikk på 'Kontakter' øverst til venstre og deretter 'importer kontakter' til høyre. Du får dette alternativet med en gang hvis dette er din første innlogging etter at du registrerte deg for en konto.
  • Du vil finne en liste over plattformer som Facebook, Gmail osv. Klikk på Facebook og en tillatelsesboks ber deg om bekreftelse for lasting av kontakten fra Facebook. Trykk 'OK' for å fortsette.
  • Etter at alle kontaktene er importert, vises en melding som sier 'Gratulerer'. Facebook-kontaktene er importert. Du må klikke på 'Ferdig'.
  • Logg deg på Twitter. Hvis du vil begynne å finne Facebook-vennene dine, blar du ned til Twitter Importer. Klikk på lenken som tar deg direkte til importøren. Alternativt kan du bare klikke på 'Oppdag' etter at du har logget deg inn og deretter 'Finn venner' øverst til venstre.
  • Klikk på "søkekontakter" -knappen ved siden av Yahoo Mail.
  • Det vil ta noen sekunder å laste inn Yahoo! Vinduer for posttillatelse. Når lastingen er fullført, klikker du på knappen "Godta" for å importere yahoo-kontaktene dine på Twitter.

Siden alle Facebook-vennene dine hadde blitt flyttet til Yahoo Mail, vil du også kunne koble til Facebook-vennene dine på Twitter. Dette er prosessen for å finne Facebook-vennene dine på Twitter.

Men det er få ting som er viktig for at denne prosessen skal skje. Disse er:

  • Denne prosessen eksporterer bare vennene til din personlige Facebook-profil. Så ikke forvent å finne vennens venn på listen over kontakter.
  • Dette avhenger fullstendig av personverninnstillingene til vennens Facebook-profil.
  • Du vil bare kunne finne de vennene som allerede har en Twitter-profil.

Bruk denne prosedyren for å enkelt finne Facebook-vennene dine på Twitter. Alle kontaktene dine blir importert enkelt, og du kan glede deg over å koble vennene dine på begge plattformene. Det vil hjelpe deg å holde deg oppdatert med alle vennene dine, og du vil ikke gå glipp av noe som blir delt av dem på noen av de to plattformene.

 

Legg Igjen Din Kommentar