Topp beste apper for Android

Det har ikke noe å si om du kjører bilen under de daglige aktivitetene dine, eller om du drar på turen med familie eller venner, du vil ikke sitte fast i trafikken. En av de beste måtene å unngå det på er å ha en pålitelig app. Android-enheter har lettet transportsystemet til folket via Internett. Du kan bruke Android-enheten din til å finne din destinasjon, leie en drosje, bestille tog- / bussbilletter osv. Disse appene bruker GPS-brikken til enheten din for å gi informasjon om reisen din. Men det er mange mennesker i trafikken som vanligvis kaster bort mest av sin verdifulle tid. Det er mange trafikkapper som gir deg sanntidsinformasjon om trafikken i det området og gir en alternativ rute. Hvis du er ute etter de beste trafikk-appene for Android, kan du sjekke innholdet nedenfor.

Se også: Beste skrittellerapper for Android

Beste trafikkapper for Android

Google Kart

Det er den beste trafikkappen for Android utviklet av Google Incorporation. Den dekker kart over mer enn 200 land med forskjellige virksomheter og steder merket på kartet. Denne appen gir trafikkoppdatering i sanntid og trafikkens tilstand sammen med en alternativ rute. Denne funksjonen sparer deg for tid og gjør at du når din destinasjon i tide. Du kan også oppdage lokale restauranter, hoteller, butikker og marked ved hjelp av appen.

Last ned Google Maps

Waze

Waze er en av de mest pålitelige trafikkappene i verden. Det er gratis å bruke appen og har mer enn 100 millioner nedlastinger i Google Play Store. Den gir informasjon om sanntidstrafikken på veien, anlegg og ulykker. Det gir også alternativ vei med en estimert tidsramme. Du kan også bruke Waze til å lytte til favorittlåtene dine mens du sykler. Denne appen får jevnlige oppdateringer som gjør den mer praktisk å bruke.

Last ned Waze

Driving Route Finder

Det er en av de beste trafikkappene når det gjelder å finne rask rute. Den er utviklet av den virtuelle labyrinten og er gratis å bruke app. Du kan bruke denne appen til å spore opp en destinasjon via en nøyaktig GPS-tracker. Dessuten kan du bruke den til å finne raske ruter ved å unngå trafikksignaler, hurtigkameraer og bompenger.

Last ned Driving Route Finder

Inrix

Inrix er en god trafikk-app med noen anstendige funksjoner. Denne appen gir live trafikkinformasjon, sikkerhetsvarsler for konstruksjon, farer, ulykker og væroppdatering som kan redusere reisen. Du kan også rapportere ulykker som kan hjelpe andre bilister.

Last ned Inrix

MapQuest

MapQuest er gratis å bruke en trafikk-app som gjør bruk av GPS for å få informasjon om kart, veier og trafikk. Det gir satellittbilder, kart, stemmenavigering, trafikkoppdateringer i sanntid, levende trafikkameraer for å se veiforholdene dine.

Last ned MapQuest

Sygic

Sygic er den mest nedlastede GPS-navigasjonsappen i verden. Den beste funksjonen som gjør den til nummer én er offline navigasjonsfunksjonen. Denne appen får en regelmessig oppdatering mange ganger i året gratis.

Last ned Sygic

HER WeGo

Det er gratis å bruke trafikk-app som tilbyr noen gode funksjoner for reisen din. Du kan bruke denne appen til å navigere gjennom byen ved å finne de raskeste rutene, vri ved svingnavigering og oppdage de lokale stedene. Du kan også få et offentlig transportanlegg ved hjelp av denne appen.

Last ned HER WeGo