Beste bærbare datamaskiner for barn å kjøpe i 2020

Moderne foreldre vil at barna skal omfavne teknologi så tidlig som mulig. Selv om de fleste av oss kanskje ikke har hatt sjansen til å begynne tidlig med datamaskiner i våre liv, vokser barna våre midt i en teknologisk revolusjon som setter dem på et sted der de lærer hvordan de bruker gadgets på egen hånd. Hvis du leter etter de beste bærbare datamaskiner som barna kan kjøpe i 2019, så har vi avrundet noen kjektive bærbare datamaskiner som kan være enkle å bruke og vil kunne gi et enkelt grensesnitt til barnet ditt.

Les også - De beste bærbare datamaskinene for grafisk design

Noen få ting vi vil huske på når du kjøper en bærbar datamaskin for barn, er:

I dag er en bærbar PC mer en nødvendighet enn en luksus. Både voksne og barn trenger bærbare datamaskiner til forskjellige formål. Barn trenger vanligvis ikke alle spesifikasjonene som voksne ser etter i bærbare datamaskiner. Mens de primært trenger bærbare datamaskiner for aktiviteter som gjelder studiene, er underholdning en annen grunn til at de ønsker å ha en bærbar PC. Du må ha sikkerhet når du velger en bærbar PC til barnet ditt. De fleste av de populære aktørene i laptopmarkedet har noen få bærbare datamaskiner som tilfredsstiller kravene til barn. En analyse av disse bærbare datamaskinene kan hjelpe deg med å ta det riktige valget. Avhengig av hvorfor barnet ditt trenger en bærbar datamaskin, endres spesifikasjonene deretter, og dette bestemmer igjen prisen på den bærbare datamaskinen.

Brukervennlighet

Vi ønsker at den bærbare datamaskinen for barna skal være enkel å bruke fordi den først og fremst blir håndtert av barna. De skal kunne finne det de trenger på datamaskinen enkelt. Tilstrekkelige tilkoblingsalternativer vil sikre at du også kan bruke forskjellige former for medier for å overføre innhold til den bærbare datamaskinen.

Fargevalg

Mens noen barn bare er glade for at de bruker en egen bærbar datamaskin, er det mange barn i dag som ønsker flere fargealternativer. Barn elsker morsomme farger, og du vil være i stand til enkelt å skille din egen bærbare datamaskin fra deres. Mange bærbare produsenter er kjent for å ha morsomme farger til den bærbare kroppen, det kan være lurt å se etter disse, men hvis du ender opp med å kjøpe en dagligdags farge, kan bærbare datamaskiner komme deg til unnsetning.

Berøringsskjerm eller ikke

Berøringsskjermer kan være vanskelige å håndtere. Siden de fleste bærbare datamaskiner har følsomme berøringsskjerm kan barna dine ha det vanskelig å bruke den. Men på den annen side gir det også en enkel måte å navigere når barnet blir vant til den bærbare datamaskinen. Hvis du er villig til å gå gjennom de første dagene av frustrasjon som kan være forårsaket av berøringsskjermen, kan dette være en av de vennligste bærbare datamaskinene for barna dine. Berøringsskjerm kan også være dyrt å kjøpe og bytte ut.

To-i-ett eller ikke

To-i-en bærbare datamaskiner tilbyr fleksibilitet. Siden barn har en tendens til å behandle teknologi med uforsiktighet, er det å foretrekke å velge en bærbar datamaskin som kan konverteres til et nettbrett. Det vil gi portabilitet og redusere sjansene for at barna ikke trives med den bærbare datamaskinen når de bruker den mens de er på reise.

Pris

Barn håndterer vanligvis bærbare datamaskiner veldig uvedkommende. Så det er bedre å velge en billig enhet enn å velge en kostbar enhet. Identifiser også kostnadene for å skifte ut deler hvis datamaskinen er skadet. Det kan være lurt å vurdere å legge til en tilleggsgaranti for å beskytte deg mot å betale enorme summer for å reparere ødelagte bærbare datamaskiner.

Beste bærbare datamaskiner for barn

Blå bærbar datamaskin med Office 365

HP Stream 11-y010nr

Den bærbare datamaskinen har en 11, 6-tommers HD-skjerm med LED-bakgrunnsbelysning. Enheten har en dual-core 1, 6 GHz Intel Celeron-prosessor og en Intel HD Graphics 400-grafikkprosessor. Det inkluderer også 4 GB DDR3 SDRAM, 32 GB eMMC og 32 GB flashminne. HP-enheten leveres med Windows 10-operativsystem og gratis Office 365 i ett år, for å hjelpe studenter med prosjektene sine.

Det bærbare batteriet har en gjennomsnittlig levetid på 10.45 timer ved full lading. Den har 802.11 ac Wi-Fi-tilkobling, en USB 3.0-port og en USB 2.0-port.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den turkisblå bærbare bærbare datamaskinen med et hvitt tastatur gjør et godt valg for barn som ønsker et distinkt og stilig system.
 • Antiglare-skjermen sikrer at den bærbare datamaskinen er ideell for barn som vil bruke den i lange timer uten å anstrenge øynene.

Se det på Amazon

Konvertibel bærbar datamaskin med pekepenn

Acer Spin 1 SP111-32N-C2X3

Den 11, 6 ”bærbare datamaskinen med Full HD multi-touch widescreen og IPS LED-bakgrunnsbelyst skjerm har en oppløsning på 1920 x 1080 skjerm og et webkamera på 1280 x 720 HD. Det stålgrå systemet har en 2, 4 GHz dual-core Intel Celeron N3350-prosessor; 4 GB DDR3 RAM og 32 GB solid flash-internminne. Det er et minnekortspor for å øke minnet opp til 128 GB. Den leveres installert med Windows 10 Home og inneholder en matchende pekepenn som fungerer med Windows Ink.

Enheten omslutter produsentens TrueHarmony høyytelseslydsystem og to innebygde stereohøyttalere. Den lette og slanke enheten har et 360 ° hengsel som lar deg vende det i fire posisjoner - bærbar PC, nettbrett, telt og skjerm. Den bærbare datamaskinen støtter forskjellige tilkoblingstyper, for eksempel; 802.11-ac dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.0, en HDMI-port, to USB 2.0-porter og en USB 3.0-port. Det leveres med et 2-cellers 4.670 mAh Li-ion-batteri med åtte timers batterilevetid.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Barn som liker å spille spill og se på filmer vil glede seg over å bruke denne bærbare datamaskinen fordi den viser alt i detalj med klarhet fra alle vinkler.
 • Pekepennen gjør det til et ideelt valg for barn som vil prøve seg på å stille ut sine kunstferdigheter.

Se det på Amazon

Bærbar datamaskin med vannavstøtende tastatur

Lenovo N22

Lenovo bærbare datamaskin har en HD LED-bakgrunnsbelyst 11, 6 ”antiglare berøringsskjerm med 1366 x 768 piksler. Enheten leveres med en kraftig og innovativ 1, 6 GHz Intel Celeron N3050 dual-core prosessor som kan klokke opp til 2, 16 GHz og en Intel HD Graphics-prosessor. Den omfatter også en 4 GB DDR3 RAM, en 64 GB eMMC solid-state-stasjon, stereohøyttalere med integrert HD-lydstøtte, et innebygd 180 ° roterende HD-webkamera med mikrofon og en mediekortleser. Enheten er forhåndsinstallert med Windows 10 Pro-operativsystem.

Det forseglede pekeplaten og vannavstøtende tastaturet til det svarte systemet beskytter det mot skader på grunn av utilsiktet vannsøl. Den bærbare datamaskinen har forskjellige tilkoblingsmodus som Bluetooth 4.0, 802.11 a / b / g / n / ac Wi-Fi, en HDMI-port, en USB 3.0-port, en USB 2.0-port og en kombinasjonsport for hodetelefoner / mikrofonuttak. Det leveres med et litium-ion-batteri som har 10 timers batterilevetid ved full lading.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den lette og elegante designen gjør den bærbare datamaskinen til det riktige valget for barn som ønsker å ta den med seg i ryggsekken uansett hvor de går.
 • Barn som jobber på bærbare datamaskiner i lange timer, må vurdere denne enheten da berøringsskjermens antiglare egenskap gjør det mindre slitsomt og belastet øynene.

Se det på Amazon

Barn-bærbar PC med høyhastighetsytelse

ASUS C201PA-DS02

Den bærbare ASUS Chromebook-stilen har en 11, 6 ”LED-opplyst skjerm med 1366 x 768 piksler oppløsning og en blank finish som forbedrer bildeklarheten. Den marineblå bærbare datamaskinen inkluderer en 4 GB DDR3 SDRAM med en 16 GB eMMC SSD og flashminne, 1, 8 GHz firekjerners Rockchip 3288-C prosessor og en ARM Mali-T764 grafikkprosessor. Det er også en bestemmelse å inkludere et SD-kort for å øke minnet opp til 128 GB. TPM maskinvaresikkerhetsdrevet enhet beskytter sensitiv informasjon fra å gå seg vill. Det romslige pekeplaten og det raffinerte tastaturet sikrer enkel kontroll- og navigasjonsfunksjonalitet og forbedrer skrivehastigheten på samme tid. De forbedrede lydkamrene gjør lyden til mediene behagelig for ørene.

Den raske oppstart og lasting av ultra-slanke bærbare datamaskiner leveres med Chrome-operativsystemet. Den marineblå Chromebook har flere tilkoblingsalternativer som 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0, to USB 2.0-porter og en micro HDMI-port. Det fungerer med et litiummetallbatteri som har en batterilevetid på 13 timer og fungerer ved 19 V.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den bærbare datamaskinen er det beste alternativet for barn som bruker mye tid på nettet, surfer gjennom nettsteder eller ser på videoer.
 • En enhet er et flott alternativ for deg som vil multitaske og gjøre forskjellige aktiviteter om gangen.
 • Chromebook er et godt valg for deg som vil ha tilgang til mange apper i frakoblet modus.

Se det på Amazon

Tynn og lett bærbar PC med langvarig batteri for barn

LG Gram 13Z980-U.AAW5U1

LG bærbare datamaskin med bakgrunnsbelyst tastatur har en Full HD 13, 3 ”1080p IPS LCD-skjerm. Den hvite enheten inneholder en 8 GB dual-channel DDR4 RAM, en 256 GB SSD flash-minne harddisk, et HD-webkamera med mikrofon for videosamtaler, en åttende generasjon Intel i5-8250U firkjerne-CPU og en Intel HD Graphics-prosessor . Enheten har en innebygd medieleser for å overføre bilder fra en kilde til en annen. De innebygde MaxxAudio stereohøyttalerne gir detaljert og fyldig lyd. Den støtter innsetting av et minnekort for å øke det eksisterende minnet. Den bærbare datamaskinen opererer på Windows 10 Home operativsystem.

Det ekstremt lette og 0, 84 ”tynne systemet har en mengde tilkoblingsmuligheter som inkluderer Wi-Fi 802.11 AC trådløs kompatibilitet, en Type C bakoverkompatibel USB 3.0-port, en MicroSD-port, to USB 3.0-porter, en hodetelefonport og en HDMI-port. HDMI-porten hjelper deg med å koble den bærbare datamaskinen til en HD-skjerm eller en HDTV. Systemet fungerer med et 72 WH litium-ion-batteri som tilbyr 22, 5 timers bruk.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den holdbare metalllegeringskonstruksjonen gjør denne bærbare datamaskinen verdt å vurdere for barn som er utsatt for å utsette systemet for grov og tøff bruk.
 • Enheten er et godt valg for barn som må gjøre mye multitasking for prosjektene sine.
 • Det bakgrunnsbelyste tastaturet gjør systemet egnet for de som sannsynligvis vil bruke en bærbar datamaskin i mørke omgivelser.

Se det på Amazon

Intel Pentium bærbar PC med massiv lagring

Dell i3168-3270RED

Den bærbare datamaskinen har en 11, 6 ”LED-bakgrunnsbelyst HD berøringsskjerm med 1366 x 768 oppløsning. Det blanke tangotrøde systemet leveres pakket med en 2, 56 GHz Intel Pentium N3710-prosessor, 4 GB enkeltkanals DDR3 RAM, 5400 RPM 500 GB harddisk og en Intel HD-grafikkprosessor. MaxxAudio-teknologibaserte stereohøyttalere gir utmerket lydgjengivelse. Enheten som støttes for mediekortleseren har Windows 10 MSSI-operativsystem forhåndsinnlastet i den.

Det 360 ° hengslet lar deg plassere den bærbare datamaskinen i telt, stativ og nettbrett. Systemet tilbyr trådløs Bluetooth 4.0 og 802.11 bgn trådløs tilkobling bortsett fra å ha en HDMI-port og en USB 3.0-port. Det har et 2-cellers 32 WH litiumpolymerbatteri med utmerket batterilevetid.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den bærbare datamaskinen er et must-prøve-alternativ av de som ikke ønsker å gå på akkord med nøyaktigheten takket være pekeplaten som tilbyr presis peking og bevegelsesgjenkjenning.
 • Dette er det riktige valget for deg som vil spare tid på store filoverføringer fordi USB 3.0-porten er 10 ganger raskere enn USB 2.0-motstykket.
 • Enheten er egnet for folk som foretar videosamtaler regelmessig fordi bredskjerm-webkamera med en integrert digital mikrofon støtter utmerkede visningsvinkler og eliminerer alle former for forvrengning.

Se det på Amazon

Billig svart metall Chromebook med Chrome OS

Samsung XE500C13-K04US

Den 11, 6 ”Samsung Chromebook har en LCD HD-skjerm på 1366 x 768 oppløsninger med 16: 9-sideforhold og 220 enhets lysstyrke, to 1, 5 W-høyttalere og et søppelresistent 74-tasters tastatur. Enheten har en 1, 6 GHz dual-core Intel Celeron N3060-prosessor, en 4 GB LPDDR3 RAM, en 16 GB solid-state flashminne-harddisk og en Intel HD Graphics 400-koprocessor. 1, 6 GHz kan økes til 2, 48 GHz hvis nødvendig. Det metalliske svarte systemet er tilgjengelig med Chrome OS-operativsystem som allerede er installert.

Chromebook tilbyr Bluetooth-tilkobling sammen med en USB 3.0-port, en USB 2.0-port, en HDMI-port, en kombinasjonshodetelefonutgang / mikrofon i kontakten og en multimedia Micro SD-kortleser. Det leveres med et to-cellers 4400 mAh / 33 WH litiummetallbatteri med en gjennomsnittlig levetid på 11 timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Denne Chromebook er ideell for barn som ønsker et system for enkle aktiviteter relatert til skoleprosjektene sine, for eksempel notatlegging og surfing.
 • Enheten er et godt valg for deg som vil ha et brukervennlig tastatur på systemet sitt.

Se det på Amazon

Rimelig lett og fleksibel bærbar Windows 10 Kids

Fusion5 T50

Den svarte og sølv 10, 6 ”bærbare datamaskinen har en Full HD IPS-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Systemet har 2 GB DDR3 SDRAM og 32 GB SSD flash-lagringsplass ombord som du kan utvide til 128 GB ved hjelp av et Micro SD-kort. Den inkluderer også en Intel Baytrail 3735F-firkjerneprosessor og en Intel HD Graphics Gen7-koprocessor. Enheten inneholder i tillegg et VGA-kamera foran og et mini HDMI-kamera. Det kommer med Windows 10 forhåndsinstallert.

Barnas bærbare datamaskin har Wi-Fi 802.11 b / g / n og Bluetooth-kompatibilitet, i tillegg til et HDMI-spor, to USB-spor og et mini SD-kortspor. Det bruker et kraftig 5 800 mAh-batteri som lar deg bruke enheten uten avbrudd i lange timer.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Den bærbare datamaskinen er et utmerket valg hvis du vil ha en ekstremt lett og likevel holdbar enhet som du enkelt kan ta med deg rundt.
 • Den høye oppløsningen viser den bærbare datamaskinen uunnværlig for de som er spesielt interessert i utmerket fargegjengivelse.
 • Systemet er verdt å sjekke ut om du leter etter en enhet som fremstiller ultrahurtig ytelse og starter programmene dine raskt.
 • Evnen til å strekke seg opp til 170 ° og bli flat er det som gjør denne bærbare datamaskinen til et must for folk med fleksibilitet som sitt viktigste kriterium.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for barn med høyhastighets Internett-tilkobling

ASUS VivoBook E403NA-US04

Den 14-tommers bærbare datamaskinen har en 1080p Full HD LED-skjerm og er utstyrt med en dual-core Intel Celeron N3550-prosessor, 64 GB eMMC solid state flash-lagring, Intel HD Graphics 500 koprocessor og 4 GB DDR3 RAM som hjelper med å få fart på oppstartstiden . Den lette, tynne bærbare datamaskinen har et ergonomisk tastatur som gjør systemet enkelt og behagelig å bruke. Systemet leveres med Windows 10 forhåndsinstallert på det.

Enheten har en 2 × 2 802.11 ac Wi-Fi-tilkobling og en Type C USB 3.1-kontakt. Det inkluderer et litiumion 57 WH-batteri som gjør det mulig å bruke den bærbare datamaskinen i 12 timer i strekk.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Wi-Fi med to antenner gjør den bærbare datamaskinen til det beste valget for barn som ønsker å ha en uavbrutt Internett-tilkobling på systemet, selv når det er forstyrrelser eller overbelastning.

Se det på Amazon

Minste bærbare datamaskin til barnespill

Razerblad RZ09-02385E71-R3U1

Den 15, 6 ”bærbare datamaskinen har en 60 Hz fargekalibrert LED-opplyst Full-til-edge Full HD-skjerm sammen med 16 GB dobbeltkanals RAM, 256 GB lagring, en åttende generasjon Intel Core i7-8750H sekskjerneprosessor og en NVidia GeForce GTX 1060 Max-Q Design VR Ready grafikkprosessor. Enheten har også et holdbart, kompakt og tynt CNC-aluminiums-unibody, et 80 WH-batteri og en responstid på 20 millisekunder. Du kan utvide 256 GB opp til en takgrense på 2 TB. Dampkammerkjølingssystemet med kombinert kraftmodus i Gaming Mode sikrer at systemet ikke varmes opp når du spiller spill i lang tid. Den store glasspekeplaten gjør presisjonskontrollen. Den Windows 10-drevne enheten hjelper til med sømløs multitasking ved å la brukeren utføre forskjellige aktiviteter som å spille spill, spille inn spill og streame videoer samtidig.

Hvem skal kjøpe dette?

 • Spillere må tenke på å eie denne bærbare datamaskinen på grunn av den store skjermbildet på grunn av ultratinnrammer.
 • Unibodyen i aluminium med svart anodisert finish gjør den bærbare datamaskinen til det ideelle valget for de som ønsker en holdbar og likevel stilig enhet.
 • Max-Q designbasert grafikkprosessor med virtual reality-støtte gjør systemet egnet for barn som ønsker å redigere, transkode, gjengi videoer raskt og glatt med de nyeste appene.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste bærbare datamaskin for barn med 11, 6-tommers skjerm

2019 Premium Dell Inspiron 11.6 berøringsskjerm 2-i-1 bærbar PC

Det er mange ting med denne bærbare datamaskinen som barnet ditt vil elske. Den 11, 6 tommers bakbelyste skjermen gir en klar og levende skjerm. Quad Core-prosessoren sørger for at barnet ditt får en jevn laptopopplevelse og at 4 GB RAM hjelper deg med rask ytelse. Den bærbare datamaskinen har 500 GB HDD-lagring som er tilstrekkelig til å lagre spill, filmer og pedagogiske programmer. Den kjører på Windows 10 og har en berøringsskjerm. Den bærbare datamaskinen kan konverteres til teltmodus, noe som gir fleksibilitet for barna som leser eller ser på videoer på den bærbare datamaskinen.

Se det på Amazon

Bærbar datamaskin for barn fra Asus

Asus Transformer Book T100TA-C2-EDU

Transformer Book-serien av Asus har brakt noen svært rimelige og kraftige bærbare datamaskiner for oss. Denne har en Intel Atom Z3740-prosessor med 2 GB RAM og 64 GB SSD-lagring. Med en 10, 1-tommers berøringsskjerm og en tastatur dock, er denne Transformer Book kjent for å vare nesten 11 timer på en lading. Den kjører på Windows 8.1 og er kvalifisert for å bli oppgradert til Windows 10. Den bærbare datamaskinen er lett og bærbar og den lille størrelsen gjør det enkelt for barna å jobbe med den hvor som helst. Det kan skilte med en rask ytelse, og den eneste grunnen til at du kanskje tenker på det er hvis du trenger mye lagringsplass på datamaskinen. Cloud-brukere vil ikke ha noen problemer.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskin for barn med 4 GB RAM

HP Stream bærbar PC 11-y010nr

HP Stream kommer i to morsomme farger - Aqua Blue og Violet. Den har en Intel Celeron N3060-prosessor sammenkoblet med 4 GB RAM som gir tilstrekkelig strøm til den bærbare datamaskinen til utdannings- og spillprogrammer. Den kommer også med et Office 365-abonnement for ett år. Mens kontorabonnementet kanskje ikke er nyttig for barnet ditt, avhengig av alder, vil du oppdage at den bærbare datamaskinen er kostnadseffektiv og har en anstendig størrelse. 11-tommers skjermen er også bra, og den tilbyr riktige visningsvinkler også. Den lette designen gjør det enkelt for barna å håndtere den bærbare datamaskinen mens den smidige ytelsen sikrer at barna ikke trenger å vente lenge på den bærbare datamaskinen for å utføre kommandoene sine.

Se det på Amazon

Barnes laptop med 320 GB HDD-lagring

Acer Aspire C710-2055 Chromebook

Chromebooks har et enklere grensesnitt som gjør dem ideelle for barn. Denne Acer C7 Chromebook har en Intel Celeron 847-prosessor med 4 GB DDR3 RAM. Den har en 320 GB HDD-lagring som er nok til å lagre pedagogiske programmer. 11, 6-tommers skjerm er klar og har Intel HD-grafikk. Den bærbare datamaskinen er tilgjengelig i Iron Grey, noe som betyr at den ikke tilbyr forskjellige farger. Med en batterilevetid på 6 timer er denne bærbare datamaskinen enkel, har grunnleggende funksjoner og er overkommelig.

Se det på Amazon

Beste bærbare datamaskiner for barn med utmerkede funksjoner

Asus Chromebook C202SA-YS02

Denne 11, 6-tommers bærbare datamaskinen kan åpnes til hele 180 grader, slik at den kan ligge flatt på skrivebordet. Den har en Intel Celeron-prosessor med 4 GB RAM og 16 GB flashlagring. Den mørkeblå fargen på den bærbare datamaskinen får den til å se elegant ut og med 10 timers batteri-sikkerhetskopi vil barna dine kunne glede seg over å bruke den bærbare datamaskinen i lang tid før de må koble den til laderen. Selv om alle disse er vanlige bærbare funksjoner, er det en ting som skiller denne bærbare PCen fra de som er nevnt over det faktum at den har et robust og vannavstøtende design. Siden barna ender med å søle ting på datamaskinen sin, og de kanskje slipper det oftere enn vi forestiller oss, er denne Chromebooken perfekt for barn. Du må i stor grad være avhengig av skylagring, men Chromebook vil sikre at barna dine får et forenklet grensesnitt for dingsen deres.

Se det på Amazon

Barnes laptop for mindre hender

eForprice 7-tommers bærbar Mini Notebook

Denne 7-tommers mini-bærbare datamaskinen er bygget med barn i tankene. Ergonomien er perfekt for mindre hender, og den fungerer strålende bra for små barn. Denne lette bærbare datamaskinen er lett for barna å ta med seg rundt i huset, slik at de kan finne et hjørne for seg å glede seg over å jobbe på den bærbare datamaskinen som kjører på Android 4.2. Den har 4 GB lagring og har 2 USB-porter og et SD-kortspor. Drevet av en VIA 8880-prosessor, er denne bærbare datamaskinen rask og effektiv. Den er bygget for barn og gir dem uavhengighet til å glede seg over å ha sin egen dings som er perfekt størrelse og designet for dem.

Se det på Amazon

Konklusjon

Med en horde produsenter som konkurrerer med hverandre for å tilby deg den beste bærbare datamaskinen, kan det være litt utfordrende å gjøre det riktige valget. Imidlertid, når du kjøper en bærbar datamaskin til barnet ditt, er holdbarhet uten tvil ett sentralt aspekt som du absolutt må lete etter. Produsenter som LG og Fusion5 har noen holdbare systemer på forskjellige prispunkter du kan sjekke ut. Bærbare datamaskiner med metallkropper og søppelresistente tastaturer er verdt å vurdere for holdbarheten. Bortsett fra dette, kan den bærbare datamaskinen brukes til å gjøre en klok beslutning. Hvis barnet ditt for eksempel vil at en bærbar PC skal bla gjennom nettet for skoleprosjekter, vil et raskt ytelsessystem fra en produsent som ASUS være det riktige valget. På den annen side, hvis behovet er for underholdningsformål som spill eller se på film, kan du sjekke ut en bærbar datamaskin med en IPS-skjerm som gir store synsvinkler. Hvis barnet ditt sannsynligvis vil bruke sin bærbare datamaskin i lange timer, ville det ideelle alternativet være å få en bærbar datamaskin med enten en antiglare skjerm eller et batteri som kan fungere i lange timer på en enkelt lading. HP og Lenovo er noen få kjente merker som tilbyr skjerm-bærbare datamaskiner som oppfyller budsjettet.

Du kan også lese: Beste Lenovo Gaming-bærbare datamaskiner