Sett inn SIM-kort for å få tilgang til nettverkstjenester. Ikke registrer deg i nettverket

Å ikke registrere seg på nettverk er et vanlig problem som finnes i hele Samsung Galaxy-serien. Jeg har skrevet en løsning for å fikse det ikke registrerte nettverksproblemet, det hjalp folk flest, men noen hadde fremdeles problemet. Imidlertid har jeg tvunget telefonen min til å gå i den tilstanden igjen “Ikke registrer deg på nettverk ”. Jeg har gjort noen eksperimenter og prøvd noen andre triks for å fikse det ikke registrerte nettverksproblemet bare av hensyn til de besøkende som trengte en annen løsning.

Da jeg testet ut ting, fikk jeg en annen feil, og jeg håper de fleste har det også.

Når du går til "Innstillinger> Mer> Mobilnettverk, står det" Sett inn SIM-kort for å få tilgang til nettverkstjenester? eller noe som ligner på det.

Hvis dette er tilfelle, vil ikke oppdatering av Samsung Galaxy ikke løse dette problemet. Jeg hadde kommet over en måte som fungerer. Jeg er glad for å dele det med deg hva jeg har gjort for å fikse ikke å registrere meg på nettverk - Sett inn SIM-kort for å få tilgang til nettverkstjenester.

Android-en min sa dette rett etter at jeg byttet ut SIM-kortet. Jeg gikk til mobilinnstilling for å velge mitt foretrukne mobilnettverk, men det sa at jeg ikke kan få tilgang til simkort, sett inn sim.

Relatert - Unroot Galaxy Exhibit (SGH-T599) -Fixed Ikke registrert på nettverk

thedroidguy.com

Hvordan løse ikke registrert på nettverk, Sett inn sim-kortfeil

Metode 1

 • Gå til Innstillinger
 • Naviger til Trådløst og nettverk
 • Trykk på mobile nettverk
 • Trykk på startknappen i 2 sekunder, mens du holder nede Hjem-knappen, trykker du på strømknappen sammen i 15 sekunder
 • Galaxy-telefonen din vil blinke flere ganger, og for noen tilfeller ser du en svart skjerm med linje 400, ingen bekymringer.
 • Telefonen vil starte på egen hånd, hvis du av en eller annen grunn ikke starter på nytt, holder du knappene med hverandre igjen

Metode 2

Hvis du hadde kuttet sim-kortet ditt for å justere til en mikrosim, er det sjansen for at du har kuttet sim-kortet feil. Jeg har sett mange tilfeller der brukere ikke ser noe simkort på Galaxy Phone , hovedsakelig fordi simkortet ikke kutter riktig.

Det jeg vil foreslå er å få et mikrosim-kort i stedet for en endret sim og prøve det på din Galaxy Phone eller Android-telefon. Hvis det fungerer, er Sim-kortet definitivt problemet

woiphone.ru

Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve disse:

Hvordan fikse Samsung Galaxy ukjent basebandversjon og gjenopprette Galaxy Null IMEI # og fikse ikke registrert på nettverk

Du kan også prøve: Fix Samsung Galaxy Not Registered On Network metoden

(Disse metodene ble opprinnelig lagt ut på Technobezz) -By Technobezz

Jeg har prøvd denne metoden på:

 • Samsung Galaxy S3
 • Samsung Galaxy s4
 • Samsung Galaxy S5
 • Samsung Galaxy S6
 • Samsung Galaxy S7

Og det fungerte ganske bra.