Beste bærbare skjermer å kjøpe i 2020

Innebærer jobben din mye reising? Og savner du tilstedeværelsen av den stasjonære skjermen i hjemmet ditt? Da er du på riktig side da vi har listet opp de beste bærbare skjermer du kan kjøpe i 2019. Takket være den stadig utviklende teknologien som gjør livet mye enklere ved å introdusere unike ting nå og da. Bærbare skjermer som også kalles USB-drevne skjermer er påkrevd for å koble til via USB-porten, og det er det. Disse skjermene er veldig slanke, lette og har grensesnitt mot enheten din uten problemer. De beste bærbare HDMI-monitorene er listet opp her for å begrense søkeprosessen.

Hvis du reiser mye og forbereder mange presentasjoner, trenger du kanskje bare en skjerm eller skjerm. På den annen side, har du kanskje begrensede portalternativer på datamaskinen din og trenger du en skjerm for spillsystemet eller datamaskinen din? Du kan også ha en liten bærbar PC, siden den er bærbar og behagelig å ha med seg.

Imidlertid kan det hende du trenger et større display for å fungere. Bærbare skjermer er veien å gå! Dette er bærbare skjermer som har en kraftig ytelse i en kompakt størrelse. Det er mange gode alternativer når du vurderer bærbare skjermer, tilgjengelig i forskjellige budsjetter. Du kan bruke disse skjermene som din primære skjerm eller bare som en utvidet til den bærbare datamaskinen.

Se også: Beste i7 bærbare datamaskiner

Topp beste bærbare skjermer

Ultralett og slank

Asus MB168B, 15, 6 tommer

Denne bærbare skjermen fra Asus drives av en USB 3.0 og leveres med en innebygd videoadapter. Den er ultralett og slank, og veier bare 800 gram. Ettersom det er USB-drevet, er det ingen ekstra kabler eller adaptere. Den er også kompatibel med en USB 2.0-port.

Monitoren har et skjermpanel på 15, 6 tommer i HD og har en oppløsning på 13266 x 768 piksler, med et forhold på 16: 9. Det omkringliggende skallet er i plast med metallisk overflate på baksiden. Det er en strøm-LED på toppen, og det er ingen porter eller kabler på baksiden. På / av-knappen og lysstyrkekontrollen er også på toppen, og USB 3.0-porten er på bunnen av skjermen. Skjermen har en god lysstyrke på 200 cd / m og en kontrast på 500: 1, og gir god klarhet også. Synsvinkelen er 90 grader. Det er også et blått lysfilter som reduserer blått lys for å forhindre belastning i øynene.

Den kommer med et stativ, som også kan brukes som en hylse til å bære rundt, kjent som Asus Smart-saken. Du får også en USB 3.0-kabel som følger med den. Monitoren er en LED med et alternativ for automatisk rotering, slik at du kan bruke stående eller liggende automatisk. Den kjører på Asus 'proprietære EzLink-teknologi, der skjermadapteren er innebygd. Dette betyr at det ikke er behov for et ekstra grafikkort.

Minimumskravene til systemet er Windows 7 med en 1, 4 GHz Core 2 Duo og 1 GB RAM eller Mac OS X 10.8.3. Den er imidlertid ikke kompatibel med MacBook eller MacBook Pro.

Hvem er det til?

 • De som leter etter en slank og lett monitor som de kan ta med seg mens du er ute og reiser.
 • De som leter etter en enkel skjerm som er enkel å koble til og installere.
 • Bra alternativ for de som ønsker en utvidet skjerm for sin bærbare datamaskin.
 • De som vil ha en reisekamerat med god ergonomi og kraftig ytelse.

Se det på Amazon

For en romslig visning på veien

AOC e1759Fwu, 17 Tommer

Dette er en ultra tynn, lett, bærbar skjerm med en 17, 3 tommers skjerm og en oppløsning på 1600 x 900 piksler og en lysstyrke på 220 cd / m2, med en responstid på 10ms. Skjermoppløsningen er 1600 x 900 piksler med en bildefrekvens på 60 Hz og et høyt kontrastforhold på 650: 1. Fargene er nøyaktige og fet og bilder er skarpe. Dimensjonene til skjermen er 16 x 9, 7 x 0, 6 tommer (WHD) og den veier 2, 7 pund. Den følger med en beskyttelsesetui. Rammene, så vel som skapet, har en blank svart finish. Den har et sammenleggbart og fleksibelt stativ.

For montering er det 4 VESA-hull, og den har en enkelt kontakt, en USB 3.0-port bak. Strøm, så vel som videosignaler, kommer fra vertssystemet ved hjelp av en USB-kabel. Den benytter seg av DisplayLink-programvaren. Det er ingen ekstra bildeinnstillinger eller funksjonaliteter tilgjengelig på skjermen, men orientering av modus, portrett til liggende er automatisk.

Det kan enkelt installeres ved å koble USB-kabelen til skjermen og koble den til den bærbare eller stasjonære PC-en. Det er også en Y-kontakt for bruk med eldre stasjonære PC-er. Den er kompatibel med Windows 10, men bare ved å bruke DisplayLink-driverne.

Hvem er det til?

 • De som leter etter en strømlinjeformet og ultralett skjerm med skarpe og solide bilder og nøyaktige farger.
 • De som vil ha et lett alternativ å ta med seg på veien. Nyttig for de som vil holde presentasjoner, siden den har en romslig skjermstørrelse.

Se det på Amazon

Gjør livet på veien enklere med en bærbar skjerm med berøringsskjerm

GeChic 1303i, 13, 3 tommer

Det er en lett skjerm med HDMI så vel som VGA-innganger. Dette betyr at du kan bruke skjermen med den bærbare datamaskinen din, så vel som andre enheter som DSLR-kameraer; mobiltelefoner; mini-PC-er; spillkonsoller; Go Pros; Bringebær ved bruk av HDMI eller andre VGA-porter og så videre. Det er en USB-drevet bærbar skjerm og har True Color-skjermfunksjonen, 16, 7M som gir en krystallklar skjerm. Den er kompatibel med Windows 7; 8 og 10 versjoner.

Skjermoppløsningen er 1920 x 1080 piksler og vekten er 1, 9 pund. Det er et fullt effektivt HD IPS-skjermpanel. Det er en dobbelt høyttaler som også er innebygd. Funksjonene for gjenkjenning av flere fingre, 10 fingre, gjør at brukere enkelt kan skrive på skjermen. Du kan forbedre produktiviteten med denne effektive skjermen. Det er Plug and Play-typen som drives av USB, og det er ikke behov for driverinstallasjon.

Tilbehør som er inkludert i esken er dekselstativ; en USB til Micro USB-kabel på 1, 2 meter; en HDMI-videokabel på 1, 2 meter for skjermen; en mini HDMI til Micro HDMI-videokabel på 0, 6 m lengde.

Hvem er det til?

 • De som vil ha en bærbar, berøringsskjerm med HDMI som de kan bruke med mobiltelefoner og kameraer.
 • De som ønsker presise og fantastiske fargeprosjekter på sine bærbare skjermer.
 • Passer for de som bruker Windows; profesjonelle spillere; og for Apple-brukere som trenger en bærbar skjerm med høy oppløsning og god skjermytelse.
 • Perfekt egnet for designere, fotografer, som inneholder alle funksjonene som trengs for effektiv ytelse.

Se det på Amazon

Gaming på Go Portable Monitor

Wimaxit bærbar skjerm, 11, 6 tommer

Denne skjermen er ikke avhengig av USB for sin kraft, og kobles i stedet til en 12 volt inngang. Det er en full HD-skjerm og har innebygde høyttalere og ha eadphone-kontakt. Skjermen leveres sammen med et stativ. Skjermstørrelsen er 11, 6 tommer, og den har en skjermoppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den tilbyr også støtte for VGA- og HDMI-signaler opp til 1080 piksler. Kontrastforholdet på lysstyrken er høyt på 800: 1, og det gir skarpe bilder med 350 netter.

Foringsrøret er slitesterkt i aluminiumshus, og det er ripebestandig. Det er 4 hull på baksiden for en VESA-montering. Pakken inkluderer et stativ. Den er kompatibel med PS3 og PS4 samt WiiU og Xbox360.

Hvem er det til?

 • De som vil ha en lys skjerm selv når du er utenfor.
 • Utmerket for de som leter etter en bærbar skjerm for underholdning mens du er på farten og spillere på farten. Du kan feste skjermen til bilens nakkestøtte for å spille spill mens du er på farten.

Se det på Amazon

Attraktiv og funksjonell bærbar skjerm til en fornuftig pris

HP Elite Display S140u, 14 tommer LCD

Dette er en USB-drevet skjerm med 14 tommer LCD eiendommer med en skjermoppløsning på 1600 x 900 piksler. Den veier rundt 3 kilo og er mindre enn en tomme i tykkelse. Beskyttelsesvesken som følger med monitoren har et førsteklasses utseende, laget av svart vinyl med yttertrekk av fuskinn. Den indre overflaten av saken er laget av mikrofibermateriale, slik at skjermen din forblir fri for riper under kjøreturen.

HP EliteDisplay S140u kommer med en antirefleks- eller matt skjerm med lysstyrke opptil 200 nits. Visningsvinklene er 90 grader for horisontale og 50 grader for vertikale og responsraten er 8 ms. Dimensjonene til skjermen er 13, 6 x 8, 55 x 0, 53 tommer, og vekten er 3, 28 pund.

Utformingen av stativet er enkelt og funksjonelt. Det er en strømknapp på baksiden for å kontrollere lysstyrken på skjermen. Én USB-port på skjermen styrer både strøm- og videoinnganger. Dette betyr at du ikke trenger å ha noen adapter eller videokabler.

Boksen inneholder magnetdekselet; en USB Y-kabel; en CD-ROM med grafikkdrivere for USB og en bruksanvisning.

Hvem er det til?

 • De som vil ha en større skjerm for salgspresentasjoner eller multitasking-formål.
 • Passer for deg som reiser mye, da den har et magnetisk beskyttelsesdeksel, som også kan brukes som bærestativ.
 • Mobil fagfolk som leter etter en praktisk og billig pris for andre skjermer.

Se det på Amazon

Bærbar skjerm for grafiske designere og kreativt arbeid

EleDuino bærbar skjerm, bærbar skjerm, 11, 6 tommer

Denne skjermen leveres med et LCD-panel med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler og et sideforhold på 16: 9, med 170 graders synsvinkler. Det er en USB multi touch-skjerm i en elegant, nydelig og solid design. Vekten er 1, 3 pund og den er slank på bare 1 cm. Skjermens lysstyrke er 400 cd / m2 og responstiden er 26 ms.

Skjermen har True Colour-teknologi 16, 7M farger og gir utmerket visuelt. Det tilbyr støtte for Windows 7; 8; 8.1 og 10 sammen med støtte for Raspberry Pi 3b + 3B B A + og Raspbian Tested. Det er en enkelt kabel for; Levering av video, strøm og berøring. Den støtter 1024 nivåer av trykkfølsomhet og kan brukes til grafisk tegning.

Hvem er det til?

 • De som ønsker en bærbar skjerm som leverer den utmerkede visuelle opplevelsen.
 • Slank og bærbar, egnet for hyppige reisende og forretningsfolk.
 • Ideell å brukes som en skjerm for grafisk tegning eller for kreative artister og nybegynnere som ønsker å lære tegning, designe tegn.

Se det på Amazon

Topp Tier-spillopplevelse med bærbar skjerm

G-historie 11, 6 tommer full HD

Den benytter seg av HDR-teknologi som tilbyr eksepsjonell videokvalitet i høye oppløsninger. Monitoren bruker også en FreeSync-funksjon, som tilbyr etterslep gratis visning. Visningsvinklene er 178 grader, og strukturen på skjermen er kompakt. Det tilbyr støtte for HDR-teknologi og gir en jevn ytelse. Det er spesielt designet med FPS / FTS-spillfunksjonen i tankene, slik at spillopplevelsen forbedres i de gitte modusene.

Det er 2 HDMI-porter for forbedret tilkobling. Det er også dobbelt 3, 5 mm lyduttak, så det er enkelt å spille i 2-spillermodus uten forstyrrelser. Det er en innebygd høyttaler, og du kan oppleve lydeffekten selv uten hodesett. Med de to HDMI-portene er det enkelt å koble skjermen til en hvilken som helst annen HDMI-enhet, men ikke til PlayStation 4. Skjermbildet har en Full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler.

Hvem er det til?

 • De som vil ha utmerket videokvalitet med alle detaljer sett på skjermen.
 • Passer for spillere som ønsker et bærbart alternativ. Den kan imidlertid ikke festes til den originale Xbox 1.
 • For deg som vil ha realistisk og topp spillopplevelse.

Se det på Amazon

Bærbar skjerm for berøringsskjerm for miljøer med høy trafikk

ViewSonic TD2430, 24 tommer

Displayet på ViewSonic TD2430 gir maksimal allsidighet på berøringsskjermen. Det er en Full HD-skjerm som har 1-punkts multi touch-funksjoner. Posisjonen kan justeres med vidvinkel i robust design. Den kommer i et frittstående design som et nettbrett og har et stabilt stativ som kan justeres. Rammen er rammeløs, og den har en kant mot kant design med en intuitiv berøringsskjerm. Displayet er dekket med en sterk, beskyttende frontplate som er ripebestandig. Monitoren er 24 tommer og har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler med et statisk kontrastforhold på 3000: 1 og en responstid på 25 ms. Lysstyrkenivåene er 250 cd / m2, og skjermen har et sideforhold på 16: 9. De fysiske dimensjonene til denne bærbare skjermen er 22, 6 x 13, 9 x 1, 9 tommer.

Den er kompatibel med flere operativsystemer, for eksempel Windows 10, så vel som noen Android- og Linux-versjoner. Det tilbyr støtte for Windows 7; 8; og 10 samt Linux 2.6.38 og nyere; sammen med Android 4.0 og senere versjoner.

Monitoren benytter seg av SuperClear MVA-teknologi for å levere toppkvalitetsbilder fra alle sider med 178 grader ultrabrede synsvinkler. Tilkoblingsalternativer er allsidige med en DisplayPort; HDMI; så vel som VGA-innganger, slik at du enkelt kan koble deg til forskjellige enheter. Det er to USB 3.0 type A; en USB 3.0 Type B; en VGA-port; en HDMI 1.4-port og en DisplayPort. Den har også to interne høyttalere på 2, 5W.

Hvem er det til?

 • De som ønsker en bærbar skjerm som tilbyr krysskompatibilitet med forskjellige operativsystemer.
 • De som ønsker en berøringsskjerm som er svært nøyaktig og svært responsiv
 • Passer for interaktivitet i kiosker, søkeapper, klasserom og så videre.
 • Passer for kontorarbeid; underholdning; utdanning så vel som forretningsformål.
 • Kan brukes i kiosker og andre offentlige miljøer der det er behov for en berøringsopplevelse av høy kvalitet i virksomheter med høy trafikk.

Se det på Amazon

Budsjett bærbar skjerm for spillere på farten

Eleclink, 10, 1 tommer

Dette er en bærbar LCD-skjerm som veier omtrent 2, 75 pund. Dimensjonene til Eleclink-monitoren er 14, 3 x 11, 8 x 2, 4 LWH. Det får best støtte fra grensesnitt som nevner HDMI; VGA; AV; TV og USB. Grafikkkraften er utmerket med en HD-skjerm.

Skjermoppløsningen er 1024 × 600, med bred skjerm sammen med LED-bakgrunnsbelysningsfunksjoner. 10, 1-tommers skjermmonitor er panelmonterbar og er praktisk å ta med seg mens du reiser. Monitoren kan brukes som dataskjerm eller som en skjerm med spillkonsoller som PS3; PS4 og XBox.

Hvem er det til?

 • Passer både for spillere og profesjonelle som leter etter en skjerm til fornuftige priser.

Se det på Amazon

Super kraftig med mange grensesnitt

Elecrow 10, 1 tommer bærbar skjerm med berøringsskjerm

Skjermen leveres med et metallskall sammen med en høyttaler. Det kan kobles til Raspberry Pi-brettet bak. Den bruker 2 i 1 strøm og skjermen er i stand til å drive Raspberry Pi, slik at ledninger og rot blir redusert. Skjermstørrelsen er 24, 3 x 16, 3 x 4 cm (LWH) og kontrastforholdet er 500: 1.

Dette er en bærbar skjerm på 10, 1 tommer med IPS LCD-teknologi, og en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Det er en berøringsskjerm og kan styres eksternt så vel som ved berøring. Det er taster på baksiden, for å kontrollere skjermbildet, eller du kan bruke fjernkontrollen til å justere kontrasten og fargene. Den tilbyr støtte for flere videoinnganger, for eksempel HDMI; VGA; og AV samt støtter lyd.

IPS-skjermen tilbyr brede visuelle vinkler og en rask respons sammen med nøyaktige farger. Festehullene bak er kompatible med Raspberry Pi 3model B; 2modelB; Xbox 360; Windows 7; 8; og 10.

Hvem er det til?

 • Populært brukt i industrielle automasjoner; sikkerhet; industrielt utstyr display; bil reversering og så videre.
 • Kan brukes av spillere som tilbyr støtte for PS3 og PS4.

Se det på Amazon

Bærbar skjerm av topp kvalitet med stor eiendom

GeChic 1503H 15, 6 tommer

Dette er en 15, 6 tommers monitor med en Full HD IPS-skjermvisning på 1920 x 1080 piksler. Den veier 798 gram. For tilkobling er det 2 mini HDMI-innganger; 2 USB A til 1 USB C strømkabel; en HDMI til mini HDMI-kabel.

Rammen er i plast, og den kommer også med et plastdeksel. Det er et stativ for å plassere skjermen i tre forskjellige posisjoner. På baksiden er en port for valgfri dokking. GeChic 1503H bruker ikke drivere og kan fungere akkurat som vanlige HDMI-skjermer, med USB-portene på den bærbare datamaskinen som gir strøm, så du trenger bare å koble den til og begynne å spille.

Menyen på skjermen tilbyr flere alternativer. For eksempel kan du velge mellom forskjellige fargeinnstillinger, endre en individuell fargeinnstilling; velg kontrasten og så videre. Visningsvinkler er utmerket, og bildekvaliteten er også like god selv fra skrå vinkler, slik at du for eksempel kan dele skjermen med andre. Funksjoner og tilbehør kan skreddersys etter personlige preferanser og krav.

Hvem er det til?

 • Det er en allsidig skjerm for deg som vil gjøre multitasking mens du er på farten.
 • Passer for deg som vil jobbe uten å gi fra seg skjermplass. Nyttig hvis du vil ha en stor, bærbar skjerm med utmerket bildekvalitet.

Se det på Amazon

Andre modeller som er verdt å kjøpe

Beste slankeste bærbare skjerm med utmerket skjerm

ASUS MB169B + USB bærbar skjerm

En av de beste USB-drevne monitorene som er blant verdens tynneste og letteste skjermer, og den beste delen er at du vil få den til en veldig rimelig pris. Skjermen er 15, 6-tommers full HD med oppløsning 1920 × 1080. Utseendet er veldig stilig med en veldig elegant og metallfinish. Stativet lar det plassere både måter i portrettmodus og liggende modus. Så kan du plassere det på din måte å gjøre ting enkelt. Andre interessante funksjoner inkluderer automatisk roterende skjerm, ASUS smart etui osv. Med andre ord er denne bærbare skjermen et must å vurdere hvis du planlegger å eie en.

Se det på Amazon

Beste USB-drevne bærbare skjerm med siste funksjoner

AOC e1659Fwux- Pro 16 ”FHD LED bærbar skjerm

Raskere tilkoblingshastighet, den elegante designen er det som gjør denne skjermen til et av de beste alternativene å vurdere. Siden den er lett, er den en flott reisefølge for alle de hyppige reisende. Skjermen er stor, 16-tommers og 15, 6-tommers synlig, og skjermen har en full HD-oppløsning på 1920 × 1080 sammen med 300cd / m2 lysstyrke, slik at du kan glede deg over alt i dette settet. Den er kompatibel med det nyeste operativsystemet Windows 10, så ikke å bekymre deg i tilfelle du elsker å jobbe med det nyeste operativsystemet. Det sammenleggbare flexi-stativet lar deg ha både portrett og landskap, uansett hva du er komfortabel med.

Se det på Amazon

Beste bærbare skjerm med større og utmerket skjerm

AOC E1649FWU 16 ”USB-drevet skjerm

Støttet av USB 2.0-teknologi er dette en annen best bærbar skjerm som ikke krever noen ekstern strømkabel. Det LED-ultratynne displayet lar deg nyte alt på ditt beste. Skjermen er stor nok nesten 16 ”mens 15, 8 tommer er synlig. Det sammenleggbare stativet lar deg plassere skjermen i både liggende og portrettposisjon. Det beste er at denne skjermen er kompatibel med alle operativsystemene bortsett fra Windows 2000 og de tidligere Windows-operativsystemene. Hvis du er en veldig hyppig reisende, kan denne lette skjermen med ultra-slank design være et flott selskap som nesten ikke opplever noe sted i bagasjen.

Se det på Amazon

Beste bærbare USB-skjerm med søt liten skjerm

Lilliput 7 ”LCD USB-drevet skjerm

Hvis du leter etter en bærbar skjerm som er relativt liten i størrelser enn de andre alternativene som er oppført her, kan du se på denne fra Lilliput som har en 7-tommers skjerm med 16: 9-sideforhold og 250: 1-kontrastforhold. Skjermoppløsningen er 800 × 480 piksler. LED-bakgrunnsbelysningen sikrer en lysere skjerm, mens den USB-drevne funksjonen ikke sikrer behov for noen annen ekstern strømledning. Denne flotte brikken er fullt kompatibel med Windows XP, Vista og Windows 7.

Se det på Amazon

Beste USB-drevne bærbare skjerm med brede funksjoner

GeChic 1503I bærbar med HDMI- og VGA-porter

Kanskje det dyre settet i denne listen som kommer fullpakket med forbedrede og omfattende funksjoner som gjorde det til en unik bærbar skjerm å eie. Skjermen benyttet IPS-panel og full HD-skjerm med 1920 x 1080 oppløsning og 250cd / m2 bakgrunnsbelysning er bare flott å glede seg over. Skjermen har 262k farger som bare er fantastiske. Bortsett fra å bare være en USB-bærbar skjerm, kommer denne med VGA-inngang og mikro HDMI-port, slik at brukerne kan grense skjermen med enhetene sine. Den har en beskyttelsesetui som også brukes som stativ.

Se det på Amazon

Konklusjon

Problemet som PC-fans har med en bærbar PC er at den ikke er så kraftig som et skrivebord. Når de er ute og reiser, er det ikke mulig å ha en bærbar PC og en datamaskin med en skjerm i full størrelse. Nå kan du kjøpe disse bærbare skjermer av høy kvalitet til anstendige priser. Bærbare skjermer er naturlig nok mindre enn de vanlige dataskjermer, med en gjennomsnittlig skjermstørrelse på 14 tommer eller mindre. Det er en perfekt løsning når du er på farten!

Tenk på størrelsen du trenger. 7 tommer kan virke ideell, men hvis du trenger å lese mye tekst, kan du gå etter noe større eller til og med for 24 tommer-skjermen, avhengig av dine behov. Liten størrelse betyr mer portabilitet, men en større størrelse gir mer komfortable visningsalternativer. Når det gjelder oppløsning, er det ingen 4K-oppløsninger tilgjengelig i det bærbare feltet, men du kan velge HD-oppløsninger.

Ta også hensyn til kompatibiliteten med den bærbare eller stasjonære PC-en. Noen av alternativene er berøringsskjerm. De er praktiske for navigering og bla. Dessuten trenger du ikke å ta med deg musen mens du reiser! Andre ting du bør vurdere er USB-drevne skjermer og om du trenger høyttalere om bord, spesielt i tilfelle spill.

Se også: Topp beste bærbare datamaskiner for lærere