De beste eksterne USB-C Mac-harddiskene i 2020: mest sikre og effektive

Er det lite lagringsplass på Mac-en din? Disse beste USB-C-harddiskene kan øke lagringen på datamaskinen din og hjelpe deg med å ta kontroll over filene dine med aplomb.

Jeg har plukket ut eksterne eksterne harddisker fra Mac basert på tre sentrale kvaliteter: Først og fremst sikkerhet, høy effektivitet og hastighet. Så de er fullt utstyrt slik at du kan administrere dataene dine dyktig og holde dem trygge. Dessuten har jeg også sørget for at de er sterke nok til å tåle sporadiske støt.

Er USB-C-harddiskene kostnadseffektive?

Mange gode spillere tilbyr de eksterne harddiskene som fungerer sømløst med Mac. Selv om noen tilbud er litt kostbare, er det ganske mange rimelige alternativer. Derfor kan du få 1 TB-10 TB lagringsplass uten å bryte banken. Les videre for å utforske listen!

De beste eksterne USB-C-harddiskene for Mac - 2019

Rask tilgang:

 • Samsung T5
 • Western Digital
 • G-teknologi R-serien
 • Silisiumkraft
 • SanDisk
 • LaCie Porsche Design
 • Seagate Fast SSD
 • G-teknologi G-DRIVE
 • LaCie Rugged
 • Glyph BlackBox Plus

#1. Samsung T5

Hvis du ønsker å få det beste i bransjen, vil du være hardt presset på å finne en bedre USB-C-harddisk enn Samsung T5. Det som skiller seg ut T5 er den dystre forestillingen.

Les-skrivehastighetene på opptil 540 MB / s gjør det til et topp valg. Avansert AES 256-bit maskinvarekryptering sikrer at dataene dine har det maksimale skjoldet for å forbli sikkert.

Med solid metalldesign er den klar til å tåle slitasje. Til slutt støttes T5 av en tre års garanti og kommer i fire lagringsvarianter som 250 GB, 500 GB, 1 TB og 2 TB (startpris: $ 79.99.)

USP: Les-skrivehastigheter på opptil 540 MB / s

Sjekk ut på Amazon

# 2. My Passport Ultra fra Western Digital

Hvis du vil ha en rimeligere, men eksepsjonelt funksjonell Mac-harddisk, ville Western Digital's My Passport Ultra være et fint alternativ.

WD er laget av høykvalitets metall- og sportsmatt finish. Den ganske lette og kompakte designen gjør den lommevennlig. Du kan bruke programvaren til å koble til skytjenester og sosiale medier for å importere bilder eller filer.

256-bit AES maskinvarekryptering sikrer at dataene dine har den nødvendige beskyttelsen. Den lar deg lage et sterkt passord for å aktivere maskinvarekryptering. I tillegg kommer My Passport Ultra i fire lagringsvarianter som 1 TB, 2 TB, 3 TB og 4 TB (startpris: 59, 99 dollar.)

USP: 256-bit AES maskinvarekryptering

Sjekk ut på Amazon

# 3. G-teknologi R-serien

Høydepunktet på G-Technology SSD R-Series harddisk for Mac er de raske hurtige overføringshastighetene opp til 560 MB / s. Det betyr at du vil kunne administrere filene dine effektivt.

Bortsett fra den raske overføringshastigheten, har den eksterne harddisken et robust design som kan hjelpe den å overleve opptil tre fot dråper. IP67 vannresistens øker levetiden ytterligere. Enda bedre, G-Technology gir en pålitelig fem års garanti på R-serien.

USP: Rask overføringshastighet pluss IP67 vannresistens

Sjekk ut på Amazon

# 4. Silisiumkraft

Til $ 99, 91 ser Silicon Power Armor A85M (4TB) ut til å være en stjeling. HFS + -formatet og Time Machine-støtten gjør det fullstendig i stand til å håndtere filene dine. Med massevis av lagringsplass underveis, vil du ha ønsket luksus å administrere de store filene dine.

A85M snakker om design, og har imponerende unibody. Det skyldes hovedsakelig det sterke aluminiumsforingsrøret, det er støtsikkert (sertifisert i militær klasse). Det er ikke alt, denne USB-C-harddisken er IP68 vanntett og støttes av tre års garanti.

USP: Imponerende unibody (sertifisert av militær karakter)

Sjekk ut på Amazon

# 5. SanDisk

SanDisk vet hvordan man produserer den fineste SSD. Og denne sitter helt øverst sammen med T5 og til og med R-serien. Den viktigste grunnen til at jeg vurderer den så høyt er den onde hastigheten (opptil 550 MB / s).

Med tillatelse til lynets raske hastighet vil du ha full kontroll over tunge videoer, bilder og filer. Bevegelsen utover den raske overføringshastigheten har harddisken mottatt IP55 som ser ut til å være ulempen. Men i de fleste tilfeller bør det være tilstrekkelig for å overleve den lave effekten.

Dessuten kommer SanDisk SSD i fire kapasiteter: 250 GB, 500 GB, 1 TB og 2 TB med pris som starter på $ 83, 74.

USP: Rask og sikker

Sjekk ut på Amazon

# 6. LaCie Porsche Design

LaCie Porsche Design lover å være et smart valg. Det er tre kvaliteter jeg vil trekke frem. Først og fremst er harddisken et av de rimeligste alternativene. 2TB-varianten er priset til bare 89, 99 dollar. I tillegg er det tilgjengelig med opptil 8 lagringskapasiteter som 1 TB, 2 TB, 4 TB, 5 TB, 6 TB og 8 TB.

Den andre hastigheten på 5 GB / s er mer enn god nok til å ta kontroll over store filer. Når det gjelder design, ser aluminiumskabinettet søtt ut og tåler også sjokk. Dessuten vil du velge din SSD i tre flotte farger som sølv, gull og rosegull.

USP: Konkurransedyktig pris / flere lagringskapasiteter

Sjekk ut på Amazon

# 7. Seagate Fast SSD

Seagates “Fast SSD” kan ha blitt plassert på 10. plassering, men ikke gå etter rangeringen, da det er en av de fineste USB-C-harddiskene for Mac.

Med utgangspunkt i lagringskapasiteten, kommer Fast SSD i fire modeller som 250 GB, 500 GB, 1B og 2 TB. Så, du har flere alternativer å velge mellom. Når det gjelder pris, er det rimelig (startpris 79, 99 dollar).

For ytelsen angår overføringshastigheten på 540 MB / s den i eliteligaen. Dermed ville du være i stand til å ta kontroll over høyoppløselige videoer og bilder immaculately. I tillegg gjør mappesynkroniseringsfunksjonen det litt enklere å håndtere filer.

USP: Synkroniseringsfunksjon for mapper

Sjekk ut på Amazon

# 8. G-teknologi G-DRIVE

Dette tilbudet fra G-Technology G-DRIVE vet hvordan man kan leve opp til den høye etterspørselen. Den leveres med 1 TB lagringskapasitet slik at du enkelt kan administrere videoer, bilder og mange filer. Med god lese- og skrivehastighet kan den håndtere dataene dine effektivt.

Designmessig har den en liten og solid profil. Høflig slitesterkt aluminium, tåler G-DRIVE vanlige støt.

Takket være den glatte kan harddisken lett gli i lommen. Til slutt gir G-Technology en begrenset tre års garanti.

USP: Svært effektiv

Sjekk ut på Amazon

# 9. LaCie Rugged

Dette er den tredje USB-C-harddisken fra LaCie i denne omgangen. Når jeg ser på profilen, tror jeg ikke at mange av dere vil stille spørsmål ved inkludering.

Høydepunktet på denne eksterne harddisken er den robuste designen som enkelt kan bekjempe ujevnheter. Men det betyr ikke at det ser klumpete ut eller mindre lommevennlig.

Den har bare 4 TB lagringskapasitet som bør være rikelig for lastebilen din med data. 5 GB / s-grensesnitt betyr at du ikke trenger å møte etterslep mens du overfører filer. Dessuten virker prislappen på 159, 94 dollar å være rimelig i forhold til hva du får til gjengjeld.

USP: Kollisjonsbestandig design / 5 GB / s grensesnitt

Sjekk ut på Amazon

# 10. Glyph BlackBox Plus

“Glyph BlackBox Plus” ser ut til å være en fullt utstyrt USB-C-harddisk for Mac. Det som øyeblikkelig fanger oppmerksomhet i det, er det usedvanlig robuste foringsrøret som hovedsakelig skyldes det faste aluminiums chassiset med gummi støtfangeren.

Dermed vil harddisken kunne bekjempe sjokk litt mer praktisk. Bortsett fra holdbarhet, tilbyr BlackBox Plus 1 TB lagring. I tillegg gir produsenten tre års maskinvaredekning og en pålitelig to år med nivågjenoppretting av data.

USP: Optimalisert passiv kjøling

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det! Dette oppsummerer roundupen vår av de mest effektive harddiskene for macOS-enheter.

Topp innsatsen din?

Jeg antar at båtbelastningen din med data endelig har fått en trygg havn. Hvilken er det? Del de egenskapene du har funnet nevneverdig i det. Og ja, fortell oss om den som burde vært inkludert i listen over.

Du vil kanskje også like:

 • Beste kraftbanker for MacBook Pro
 • Beste 4K-skjermer for Mac mini 2018
 • Beste Bluetooth-tastaturer for Mac Mini 2018
 • Beste 4K-TVer for Apple TV 4K

Prøv appen vår for å være synkronisert med alle ting-Apple og følg oss på Facebook så vel som Twitter for å følge med på de siste innleggene våre med letthet.

 

Legg Igjen Din Kommentar