Beste billadere for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus i 2020

Hver gang jeg går en lang kjøretur, er det et par tilbehør jeg sørger for å ta med meg: et praktisk bilfeste og en effektiv billader. Etter å ha satt sammen en omfattende liste over de beste bilmonteringene for iPhone X, iPhone 8 / 8Plus, har jeg nå sett på å lage en lang liste over billadere.

For meg er en bærbar billader et must på stasjonen. Egenskapene som jeg liker å se i en smartlader er muligheten til å slå opp enheten min raskt og med kompromissløs sikkerhet. Gå over for å finne ut hva som skiller disse fineste billadere fra resten!

Beste iPhone X, 8 og 8 Plus billaddere - 2019

Rask tilgang:

 • Gembonics
 • FIMARR
 • Powerman
 • Hunda
 • Vogek
 • LOOGGO
 • Safewire
 • GemDox
 • AmazonBasics
 • Soaiy

#1. Gembonics

Gembonics produserer høykvalitets iPhone-billadere som også driver opp andre Apple-enheter som iPad Pro og iPad Air. Denne supersnelle laderen kan skryte av 1.0A USB-port og 2.1A lynkontakt med strøm for å lade to enheter samtidig.

Siden det er Apple MFI-sertifisert billader, har den en autorisasjonsbrikke fra Apple; denne brikken kommuniserer med hvilken som helst lynkontakt for å sikre 100% kompatibilitet uten feilmeldinger. Den 1 meter lange lynkabelen er Apple-sertifisert, og leverer dermed trygg og raskest mulig lading på iPhonene dine.

USP: Superrask lader

Sjekk ut på Amazon

# 2. FIMARR

FIMARRs billadere er populære for deres kompakte design. En billader må være kompakt da den har begrenset plass til å vise sin dyktighet. Det er ganske praktisk og lett å ta med laderen til å slå opp enhver enhet når som helst mens du kjører. Under svake lysforhold eller om natten, kan du enkelt finne portene med myk LED.

Siden FIMARR bruker premium 22AWG kobberkjerne, gir denne laderen 15% raskere lading enn andre billadere. Dobbelt USB-portdesign lar deg lade to iOS-enheter samtidig.

USP: 15% raskere lading

Sjekk ut på Amazon

# 3. Powerman

Powerman bruker hurtigladning 3.0-teknologi for å redusere ladetiden med over 70%; kan du raskt lade iPhones og iPads mens du kjører til favorittdestinasjonen din. Med denne billaderen får du to USB-smarte porter som du raskt kan lade to enheter samtidig. Sjekk at mykt LED-lys som avgir lys i mørket; Dette betyr at du enkelt kan sette inn en ladekabel selv mens du kjører om natten.

Powerman har produsert denne billaderen fra en kraftig aluminiumsramme, noe som gir en robust bygning til dette produktet. For din sikkerhets skyld har billaderen CE-, FCC- og RoHS-sertifiseringer. Den kompakte størrelsen på laderen passer i alle stikkontakter, og du kan ta den med i lommen, vesken eller reisebagen.

USP: Kompakt størrelse

Sjekk ut på Amazon

# 4. Hunda

HUNDA har mestret kunsten å lage en fleksibel kabel koblet til en førsteklasses billader. Folk liker å bruke slike billadere når de holder ting organisert i bilen, og produktet er mindre rotete. Hvis kabler til en billader forstyrrer kjøringen din, kan det føre til en ulykke på veiene.

Det er en ekstra universal USB-port for å lade en annen iPhone eller en hvilken som helst annen enhet. Laderen har 24W / 4.8A høy strømforsyning for raskt å lade de to enhetene dine opp til 4, 8 ampere eller 2, 4 ampere per port.

USP: Opprullet kabel

Sjekk ut på Amazon

# 5. Vogek

Enten du lader iPhone X eller den nyeste iPad, identifiserer Vogek raskt enheten din og leverer kraften deretter. Denne billaderen er fullpakket med smart identifiserende teknologi som oppdager enheten din automatisk for å gi den raskeste ladehastigheten opp til 2, 4 ampere.

Den 24 watt strømmen gjør at du kan lade opptil to enheter på full hastighet samtidig. Det beste med denne billaderen er at du får førsteklasses funksjoner til den skitten-billige prisen.

USP: Utrolig kraftig

Sjekk ut på Amazon

# 6. LOOGGO

LOOGGO har en funksjonsrik billader for iPhonene dine. Det er to 2, 4A USB-porter som leverer 95% strømkonvertering. Laderen tilbyr 45% raskere lading enn noen annen billader. Med sin intelligente IC-brikke matcher laderen automatisk den optimale strømutgangen.

Den robuste konstruksjonen av denne ladekabelen skyldes premium TPE-materiale, som danner et beskyttende lag for den indre kjernen. Dessuten har kabelen gjennomgått mer enn 10K bøyetester.

USP: 45% raskere lading

Sjekk ut på Amazon

# 7. Safewire

Safewire har laget en ultra-slitesterk billader med en fire fot oppviklet lynkabel. Kabelen er kompatibel med flere enheter og operativsystemer fra Apple, og den viser derfor ingen systemfeil, noe som gir deg uforstyrret glede av iPhone.

Denne spiralformede kabelen hviler på nesten 2, 5 fot, men når du strekker den, vil kabelen strekke seg til fire fot. Og den har en maksimal strekkavstand på fem fot. Den utrolig holdbare kabelen har mer enn 15000 bøy levetid.

USP: 15000 bøy levetid

Sjekk ut på Amazon

# 8. GemDox

GemDoxs billader er et av de nødvendige reisetilbehørene for deg. Bortsett fra iPhonene dine, er denne billaderen kompatibel med Apples nettbrett, det vil si iPad Pro, iPad Air og iPad mini. Med en ekstra USB-port kan du alltid lade disse nettbrettene.

Mfi-sertifisert billader gir deg uforstyrret glede da den unngår feil med Apple-operativsystemet. Du kan stole på Apple-sertifisert 3.3. fot lynkabel, som er supersikker for enhetene dine.

USP: Kompakt størrelse

Sjekk ut på Amazon

# 9. AmazonBasics

AmazonBasics gjør en anstendig jobb med å lade enheten din ikke bare med rimelig hastighet, men også med sikkerhet. Den har en rett lynkabel, som leverer 2, 4 ampere utgang for å lade enheten din med maksimal hastighet. Med innebygd sikkerhet er laderen i stand til å gi overbelastning, kortslutning og overspenningsvern for sikkerheten.

Når du er på lang kjøretur, blir barna rastløse fordi de ikke liker den lukkede hytta på bilen din. Du kan holde dem opptatt med en iPad eller iPhone. Mens de ser på videoer eller filmer, blir batteriet tømt. Med AmazonBasics 'billader, hold iOS-enheten din ladet og barna opptatt.

USP: Lading i høy hastighet

Sjekk ut på Amazon

# 10. Soaiy

Hvis du er på jakt etter en allsidig billader, bør du ikke overse Soaiy. Med tre-i-ett-funksjonaliteten (billader, bilmontering og spenningsdetektor) er det som å kjøpe tre dingser til en pris!

Den har to USB-porter (2.1A + 1A) og leverer 3.1A-utgang som ikke er dårlig i det hele tatt. Den har en LED-skjerm bil voltmeter sirkulært som viser smarttelefonens ladespenning, kjøretøyets batterispenning og ladestrøm. Fleksibel svanehals tilbyr 360-graders rotasjon som lar deg plassere iPhone for bedre visning når du kjører.

USP: 3-i-1-funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå.

Valget ditt?

Hvilken av disse billaderne kommer til å følge deg på kjøreturen? Gi oss beskjed om favorittvalget ditt og kvalitetene du har likt det.

Det kan være lurt å ta en titt på:

 • Beste iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus Power Banker
 • Beste iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus Bluetooth hodetelefoner
 • De beste iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus bilmonteringer

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å utforske flere slike topplister for tilbehør til iPhone.

 

Legg Igjen Din Kommentar