De beste flysporingsappene for iPhone og iPad i 2020 for å gjøre turen stressfri

Å reise blir desto mer belastning enn, gøy når du har problemer som flyforsinkelser eller kanselleringer, eller hvis det er en mulighet for at du ikke en gang har den tåpeligste ideen om tidspunktene for flyturen. Enten du planlegger turen eller drar til flyplassen for å få noen, må du ha de riktige dataene. Takket være apputviklere har vi forskjellige flight trackere for iPhone og iPad - og her finner du de beste appene for å spore flyreiser raskt.

Disse små kodene er mye mer nyttige enn du kanskje trodde. De kan spore flyene dine, gi deg rutetabeller, varsle deg om eventuelle forsinkelser og til og med gi deg de beste spisestedene i løpet av seks timers permisjon. Uansett grunn du sporer flyvninger for, finner du disse iPad- og iPhone-sporingsappene til en god del. La oss dykke inn i listen akkurat nå.

De beste flysporingsappene for iPhone og iPad i 2019

#1. Flytrackeren

“The Flight Tracker” gjør sporing og styring av flyreiser til en ganske grei oppgave. Appen gir all kan informasjon om tilgjengelige flyreiser og flyselskaper; ankomster, avganger, terminaler og porter, forsinkelser, etc. Den viser også utvidet værmelding på opptil 10 dager slik at du perfekt kan planlegge reisen.

Appen lar deg automatisk synkronisere dataene dine til iCloud slik at du enkelt får tilgang til dem fra andre enheter. Sett tidsplaner for avgangs- / ankomstpåminnelser, slik at du ikke glemmer å hente slektningene dine. Dessuten kan du bruke kartene til og med offline.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Flightradar24

Når det gjelder funksjonalitet, er “Flightradar24” ganske enkelt den beste. Den forvandler iOS-enheten din til overlegen trafikkradar og lar deg se fly flytte i sanntid på et detaljert kart. Du kan peke enheten din mot et fly på himmelen for å vite hvor den går.

Bare trykk på et fly for å få all den nødvendige informasjonen som flytype, hastighet, estimert ankomsttid, faktisk avgangstidspunkt og mer. Ved å trykke på et flyplassikon, vil du finne ut værforholdene og gjeldende forsinkelsesstatus. Dessuten kan du sette opp tilpassede varsler per flyselskap, flytype, flynummer eller registrering osv.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Flightstats

Med FlightStats kan du øyeblikkelig få tilgang til flystatus over hele verden med en flyplass, flynummer eller rute. Det lar deg også se flyreiser mens de beveger seg.

Finn ut viktig informasjon som forsinkelsesindekser, vær, ankomst- / avgangstid osv. Se flytidens tidslinje for å ha den detaljerte beskrivelsen. Med FlightStats Today-widgeten kan du enkelt holde en fane på de mest relevante flyvningene. I tillegg vil du spore flystatus fra Apple Watch ved hjelp av watchOS-appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. The Flight Tracker Pro

Flight Tracker Pro lar deg spore alle tilgjengelige flyreiser umiddelbart og gir deg enkel tilgang til viktig informasjon som flybrett, flyplassinfo, vær osv. Det holder deg varslet om endringer i terminaler og porter, setekart, ankomst og avganger.

Med den ti dagers prognosen for destinasjonen, hjelper det deg å være forberedt på reisen din og lar deg planlegge reisen bedre. Det intuitive brukergrensesnittet og noen nyttige funksjoner som tilpassede varsler øker brukeropplevelsen.

Dessuten støtter flight tracking-appen flere språk, inkludert engelsk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk og koreansk.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 5. Plane Finder - Flight Tracker

Med "Plane Finder" kan du se flyreiser som beveger seg på et verdensomspennende kart. Med bruk av kameraet AR (augmented reality), lar det deg identifisere flyene over hodet.

Den har 23 forskjellige planmarkører slik at du raskt kan identifisere et hvilket som helst fly. Bruk de tilpassede varslene for å forbli oppdatert om flystatusen mer praktisk. Med tilpassede filtre kan du raskt få tilgang til bestemte fly og relatert informasjon.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 6. Fly Live

“Planes Live” er designet for å gi deg nøyaktig sporing av fly og helikoptre fra hele verden. Du vil motta øyeblikkelig varsler for avlyste flyreiser, planlegge endringer og flyendringer. Videre kan du søke etter hvilken som helst flytur, beliggenhet og flyplass.

Du har muligheten til å legge til flyplasser og steder til stedene mine for å få tilgang til og spore dem med letthet. Finn ut værmeldingen for alle flyplasser eller steder. Du kan også tilpasse innstillingen for å få ønsket resultat. Enda viktigere er at Planes Live er kompatibel med noen språk som engelsk, arabisk, dansk, fransk, tysk, indonesisk, italiensk og japansk.

Pris: $ 6.99

nedlasting

# 7. Flight Update Pro

Flight Update Pro har lenge vært en fremste flysporing-app for iOS. Ved hjelp av denne appen kan du overvåke flyreiser over hele verden og også overvåke deres status i sanntid. Det lar deg se tidsprosent og historikk for en hvilken som helst flyvning i tillegg til å hjelpe deg med å velge den bedre flyvningen.

Du kan lagre notater for favorittflyplassene dine og henvise til dem når du besøker. Med den langdistanse værmeldingen lar den deg smart forberede turen.

Appen har en spesiell funksjon for å la deg finne ut hva som er det beste setet for deg. For å få det beste ut av appen, tilpasser du det etter dine behov.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 8. App in the Air

“App in the Ai” er kjent for å gi en av de mest pålitelige dekningene over hele verden. Med støtte fra mer enn 1000 flyselskaper inkludert KLM, Ryanair, China Eastern, Lufthansa, LATAM, China Southern, easyJet, Singapore, British Airways og mer, tilbyr det sanntidsstatus om flyreiser. Du kan få tilgang til all nødvendig informasjon om flyreisene dine.

Hvis det er noen endring i flystatus, vil det umiddelbart varsle deg. Når flystatusoppdateringer blir levert via SMS, vil du kunne få dem selv om du ikke har en Internett-tilkobling på iOS-enheten din.

Appen sender deg også påminnelser om å åpne online innsjekking slik at du kan få det beste setet. I tillegg lar den deg også finne spisesteder og gir råd om reiser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. FlightView

FlightView gir deg flyinformasjon i sanntid. Du kan enkelt følge med på kommende så vel som i luften og få statusvarsler. Du vil kunne sjekke flystatus via flyets forrige flyging og søke flyvninger opptil 350 dager i fremtiden.

Den lar deg også sjekke portoppdrag, forsinkelser og kanselleringer. Dessuten vil du kunne bruke flykartet for å se fremgangene til flyreiser. Du kan også finne alternative flyreiser gjennom flyplaner mellom byer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. mi Flight Tracker Pro

Flight Tracker Pro er rangert som den største reiseappen i mer enn 65 land, og er designet for å være et stort aktivum for reisende. Du får live-statusen sammen med all annen relevant informasjon om flyreiser. Den viser rettidig gate- og terminalinformasjon også.

Det er en flyradarmodus som lar deg se flyposisjonen på et interaktivt kart. Ved hjelp av den innebygde fysikkbaserte flymodellen lar appen deg også spore flygingens fremgang. Utover sporing kan du lagre og dele flyinformasjonen din via e-post, Twitter og andre apper.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

Bonus

FlightAware Flight Tracker

Til tross for at den er en funksjonsrik app, er FlightAware ganske enkel i funksjonalitet. Det holder deg varslet om konstante flystatusrapporter, oppdaterte varsler og til og med detaljene i et privat fly.

Du kan også søke etter flyregistrering, rute, flyselskap, flynummer, bypar eller flyplasskode. Sporingsdata inkluderer komplette flydetaljer og kart på fullskjerm med NEXRAD-radaroverlegg.

Den bruker GPS for å vise innsikt om fly i din generelle nærhet, og den tilbyr også zoom og panner rundt et kart over verden. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved FlightAware er støtte fra en rekke engelsk, arabisk, tsjekkisk, nederlandsk, fransk, tysk, hebraisk, italiensk og japansk.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt for nå!

Din favoritt flight tracker?

Jeg er sikker på at noen av disse appene har fått øynene opp for deg. Vil du dele navnene deres med oss ​​og funksjonene du har funnet beundringsverdige for de flysporerne?

Du vil også gjerne se gjennom disse innleggene:

  • Beste reiseapplikasjoner for iPhone og iPad
  • Beste språkoversettelsesapper for iPhone og iPad
  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad
  • Beste værapper for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike topp iOS-applister.

 

Legg Igjen Din Kommentar