Beste USB C til lynkabler i 2020: Slå på smarttelefonen din 40% raskere

Lighting Kabler og porter er svært etterspurt etter sin robuste funksjonalitet, og selv om Apple har introdusert lynportene i sine iPad Pro og MacBooks, er lynnedgangene ennå ikke til å debutere på selskapets mest elskede produkter, iPhones. Selv om de nyeste iPhone 11 Pro og Pro Max har en USB-C til lynkabel for å muliggjøre hurtiglading, kommer iPhone 11 fremdeles med den eldgamle USB-A til belysningskabelen. Men i dagens innlegg har jeg rundet opp den beste USB-C til lynkabler for iPhone XS, XS Max, XR, iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max.

Disse kablene øker ladehastigheten til enheten din og kan også forbedre dataoverføringshastigheten. Alle disse kablene kan opprettholde overoppheting og strøm, og forhindrer alle slags skader som skyldes lading. Vi har prøvd alle disse kablene og har kommet til at disse kablene ikke vil skade enheten din negativt.

Beste USB-C til lynkabler i 2019

#1. Apple Lightning to USB-C-kabel (1 m)

Hvis du er noen som ikke stoler på tilfeldige produkter, bør du absolutt vurdere å kjøpe bare ekte Apple-tilbehør. Denne kabelen fra Apple kan kjøpes blindt uten bekymringer. Denne kabelen er 1 m lang og gir deg utvidet tilgang til iPhone 8/8 Plus eller nyere mens den lader.

Du kan plugge inn denne kabelen med Apple 29W, 61W eller 87W USB-C strømadapter for å lade den kompatible iOS-enheten. Med denne kabelen til disposisjon kan du dra full nytte av de hurtigladende kompatible iPhonene. Du trenger kanskje ikke å få denne kabelen hvis du har iPhone 11 Pro eller 11 Pro Max.

USP: Apple Trust

Sjekk ut på Amazon

# 2. Xcentz Nylon flettet USB C til lynkabel

Denne Xcentz USB-C til belysningskabelen er et perfekt valg for deg hvis du er tilhenger av gode kvalitetsprodukter og er klar til å kaste litt penger. Denne saken kommer i turkisblå farge og kan overføre data med en enorm hastighet på 480 Mbps, jeg mener hvor raskt er for raskt? Visst er 480 Mbps imponerende.

Kabelen til kabelen er flettet med en overlegen kvalitet av nylon som er laget av skuddsikre gjenger som gjør kabelen din i stand til å redde livet ditt hvis det kommer til det ... Bare tull. Men denne kabelen tåler over 30 000 bøyninger og holder opptil 175 pund som tilsvarer 80KG. Dermed varer denne saken 30 ganger lenger enn de andre kablene.

USP: Tåler opptil 175 pund vekt

Sjekk ut på Amazon

# 3. Spigen DuraSync USB C til lynkabel

Er du til og med overrasket over at Spigen-kabelen blir valgt i denne listen over Beste USB-C til lynkabler for iPhones? Nå ville du allerede ha visst at jeg stoler på Spigen-produkter helt når det gjelder min iPhone, det være seg etui eller annet iPhone-tilbehør.

Disse kablene er laget av forsterket ultra-flex teknologi som er testet under harde omstendigheter og er testet for å motstå overdreven bøyning. Denne saken fungerer feilfritt med alle Apple lynnedkoblingsenheter. Den leveres også med Apple MFi-sertifisering.

USP: Leveres i 2-pakke

Sjekk ut på Amazon

# 4. ESR USB C til lynkabel, [3.3ft MFi-sertifisert]

Parring med denne USB-C til lynkabel av ESR muliggjør hurtiglading av iPhone, skyter iPhone-batteriet ditt fra 0 til 50% på bare 30 minutter. Denne kabelen har MFi-sertifikatet og er testet under strenge situasjoner for å sikre en trygg lading med full hurtigladelighetskompatibilitet for dine Apple-enheter.

Denne kabelen er laget med flettet nylon, for økt holdbarhet og stil, fordi vi alle erkjenner Elefanten i rommet, Apple-kabler er de mest holdbare av dem alle. Aluminiumsforingsrøret rundt ladepinnene er testet for å tåle å være koblet til over 5000 ganger.

USP: Kan kobles til over 5000 ganger

Sjekk ut på Amazon

# 5. Jsaux USB C til lynkabel 6FT

Lad din iPhone kompatible med hurtiglading fra 0% til 50% på bare 30 minutter. Denne Jsaux USB-C til lynkabel støtter hurtiglading på iPhone. Forsikre deg om at du bruker USB-C strømadapteren for å få den ekstremt raske ladingen.

Denne kabelen bruker den nyeste lynnedslagsteknologien C94 som er spesielt designet for å lade telefonen raskere. Du vil nå kunne lade iPhone 2, 5 ganger raskere enn vanlig USB-A til lynkabel som leveres med alle iPhoner bortsett fra iPhone 11 Pro og 11 Pro Max.

USP: Bruker den siste lynnedslaget C94

Sjekk ut på Amazon

# 6. Anker USB C til lynkabel [Powerline II]

Hvis iPhone-kabelen din ikke varer i løpet av et par måneder og kabelen sprekker, kan det være lurt å gå videre og få hendene på Anker USB-C til Lynkabel for kompatible iPhones og iPads som vil vare deg lenger med over 12000 svinger.

Det leveres med det tillitsverdige Apples MFi-sertifikat og har gjennomgått noen strenge kvalitetstester som sikrer sikker lading for alle Apple-enhetene dine. Kabelen støttes av en solid livstidsgaranti og sikrer deg dermed en problemfri bruk av denne kabelen.

USP: 12 000 Bend Lifespan

Sjekk ut på Amazon

# 7. AUKEY CB-CL02 USB-C til lynkabel

Hvorfor lade iPhonene dine sakte når du kan lade dem i lynraskt hastighet? Bruk Aukey USB-C til lynkabel og slå opp telefonen raskere, eller bruk den til å overføre data fra telefonen til den bærbare datamaskinen i rask hastighet. Denne kabelen støttes med den originale Apple USB-C strømadapteren.

Øk hastigheten på den daglige ladingen med denne strømadapteren selv på 2017 iPad Pro. Dataoverføringer kan gis opp til et enormt tempo på 480 Mbps. Denne kabelen er slitesterk og fleksibel som er laget av overlegen kvalitet på flettet nylon og har motstått 12000+ bøyetest.

USP: 24-måneders produkterstatningsgaranti

Sjekk ut på Amazon

# 8. Poweradd C94 USB-C til lynkabel

Leveres med den nye lynnedslaget C94-teknologi til USB-C. Denne kabelen lader ikke bare enheten raskere, men også tryggere. Bruk denne lynkabelen til å koble til USB-C Power Delivery-laderen (inkludert Apple 18W, 29W, 30W, 61W eller 87W USB-C Power Adapter) for å lade opp iOS-enheten din med eksepsjonelt høy hastighet.

Ikke frykt for strøm eller overoppheting med denne kabelen, da den absorberer alt det som bare gir din iPhone spenningen som den er kompatibel med og er nødvendig. Overfører filer med 480 Mbps, denne kabelen støtter ikke bare PD-ladningene med 3A Max-kvalitet, men den støtter også standard 5v 2.4 Max.

USP: Kompatibel med iPhones, iPods og iPads

Sjekk ut på Amazon

# 9. Tgvi's 4ft USB C til lynkabel

Forsikre deg om enhetens sikkerhet mot høyspenning eller overstrøm med denne Tgvi's USB-C til lynkabel for iPhone 8 og nyere. Det er MFI-sertifisert, og en Apple-autorisasjonsbrikke som sikrer ladesikkerhet, 100% kompatibilitet av hele iOS-systemet uten å skade telefonen.

Kabelens holdbarhet er testet i et laboratoriemiljø for å tåle over 15000 svinger. Den er smussfast, trekkfast og flisefri som er laget av nylonflettet kabel for å rette og forlenge koffertens holdbarhet. Det går heller ikke fra leddene

USP: 100% sikkerhet for enheten din

Sjekk ut på Amazon

# 10. Azhizco 6Ft USB C til lynkabel

Ikke bry deg om å jakte på nærmeste plug-point fordi denne USB-C til Lightning-kabelen kommer med en 6ft. en lang ledning som lader enheten din med en fenomenalt rask hastighet. Denne kabelen sikrer 100% synkronisering og ladekompatibilitet med iPhone.

Denne fleksible ladekabelen er konstruert med en høy kvalitet dobbel Nylon flettet jakke og kjernemateriale. Det kompakte aluminiumslegeringsskalet gir bedre beskyttelse til lynkontakten så vel som USB-C kontakten, og det tillater også over 10000 svinger og gjentatte tilkoblinger og frakobling.

USP: 6ft. Lang kabel

Sjekk ut på Amazon

# 11. UGREEN USB-C til lynkabel [3FT MFi-sertifisert]

Denne USB Type C til Lightning-kabelen støtter hurtiglading og dataoverføring mellom din iPhone og en USB-C MacBook eller iPad Pro. Dataoverføringshastigheten kan ta opptil 480 Mbps, og til og med store filer som 1 GB kan overføres innen 25 sekunder. Det er et ideelt tilbehør for å få mest mulig ut av eksisterende USB-C-enheter som lader og synkroniseres for din nyeste iPhone.

Den kan lade alle kompatible enheter som iPad Pro 12, 9 ″ / 10, 5 ″, iPad Air 3, iPad mini 5, iPhone X og 11 series-enhet raskt. Alle dine bekymringer angående sikkerheten til enheten din kan ta en baksete nå, da denne kabelen kommer med et Apple MFi-sertifikat.

USP: 1 GB filer kan overføres innen 25 år

Sjekk ut på Amazon

Logger av…

Jeg håper du fant riktig USB-C til lynkabel til din iPhone. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor hvis du vil at vi skal gjøre noen spesielle round-ups tilbehør. Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter for å få noen eksklusive teknologier.

Last ned til slutt iOS-appen vår og få tilgang til flere slike iDevice-tilbehør-round-ups.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.